Jump to content

Mini monitori....


Mikorist

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 419
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

:bathroom: Linearni su do jaja... Mada ja sam navikao na malo "forward" zvuk, a ovi ti sve prezentuju na tacni. Klavir do jaja zvuci prirodno (koliko je to moguce sa ovim mojim dreshevima nakacenim na njih hahahah ), a cini mi se da ni basa nece manjkati. Analiticni su u PM... jedva cekam da ih probam na nekom malo ozbiljnijem sistemu.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ugradio sam Visaton DTW 72 kao helper za CSS

guzim se vec dva dana sa raznim kablovima otporima i kondezatorima. :shok: dobitna kobinacija na visokom :Mundorf MCAP 2.2uF/250V + Visaton MOX 8,2 Ohm/10W9000 Hz je ukrstanje :beach: CSS ide direktno i bez filtera :rules: Kablovi svugde -- 2x2.5mm2, NEOTECH http://www.kanibal.co.rs/products.php?sgr=15012000&pid=15012012 :hi:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kablovi svugde -- 2x2.5mm2, NEOTECH http://www.kanibal.c...00&pid=15012012 :hi:

Govorio ja to za Neotech stalno, ali niko ne sluša....naročito na fifi. :lol:Neotech je radio (i sada radi) OEM za druge firme, neću reći proizvođače, kao što je Audioquest, koji samo odstampaju svoj logo i oznaku modela, i prodaju naravno za dosta veće novce.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Srednji spektar je zaista naucna fantastika kako se sada cuje na CSS-u - zvuk perkusija, dobosa, cinela, zicanih instrumenata. :good2: Surround sound na samo dve zvucne kutije.... :crazyrocker: Visoki su sada savrseni uvlace se prosto pod kozu. :JC_moon: Bass ide sada prilicno duboko a istovremeno je neutralan linearan i analitican - ima jako dobru zvucnu sliku i na manjim jacinama :happy64: Sedim, slusam i lepo mi je.Sve sto se pusti zvuci jednostavno LIVE.Moze satima da se slusa a da ne zamara ...Nije me briga ni da li postoji nesto vece bolje ili lepse, jer sve sto mi treba izlazi iz ovih membrana ... i sasvim je dovoljno. ovaj slucaj je closed .:sarcastic_hand::tongue10:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ovi malci se krchkaju...40+ sati za sada. Kako stvari stoje, bice i od njih nesto :D

ja prosao 100+ sati....vise ne brojim a sigurno se jos usvirava :sarcastic_hand: ne znam kako svira taj tvoj 7 po basu ali ovo je pornografija sad kod mene :dodo:uopste mi nije jasno kako (odakle) ovako mala membrana izvlaci ovako duboke tonove :horor:kao da imas patuljka koji peva bas bariton :buehehe:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...