Vix Napisano %s u %s #16898 Napisano %s u %s Ja se setih epidemije zvane "Tetris" LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano %s u %s #16899 Napisano %s u %s (izmenjeno) Izađe na ulicu nas 15 iz komšiluka, da se igra. Obično se prvo skupimo na "štangli", ogradi od gvozdenih cevki doma zdravlja. Svako od nas 15 izvadi klik-klak iz džepa i počnemo da terorišemo komšiluk, dok nam sa terase neki zastavnik od 150kg urlokom ne spomene mamu maminu. To je bilo detinjstvo Izmenjeno %s u %s od Leonardo Dumus, LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16900 Napisano %s u %s pre 13 časa, Vix reče Ja se setih epidemije zvane "Tetris" Prince of Persia 1 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Pchelac Napisano %s u %s #16901 Napisano %s u %s Nemam fotku, ali transparent "39 is new 25" na Noletovom meču mi ulepsao dan! Leonardo je reagovao/la na ovo 1
dejanco32 Napisano %s u %s #16903 Napisano %s u %s (izmenjeno) 30 minutes ago, Mikorist said: Još kad bi naučili da bacaju pikavce u kante za smeće, gde bi nam kraj bio Izmenjeno %s u %s od dejanco32 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16904 Napisano %s u %s On 25. 5. 2026. at 21:21, aaa zmaju! reče Zašto još nema DIY sekcije na blogu??? Dočiče i to na red . Samo fimo i polako
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16905 Napisano %s u %s Patkometrija – Mikorist MIKORIST.COM Patkometrija Postoje discipline koje su vekovima građene na matematici, eksperimentu i proveri. Patkometrija nije jedna od njih. Patkometrija je posebna grana a Pchelac and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano %s u %s #16906 Napisano %s u %s Quote Postoje zabeleženi slučajevi u kojima je zamena sedamdeset milimetara provodnika navodno otvorila zvuk pretpojačala. Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano %s u %s #16909 Napisano %s u %s mog bi ja do prekosutra ....... al sam lenj da ukljucujem mozak za to, znam da bi me neumitno zaboleo kad bih se setio nekih anegdota
zerowaf Napisano pre 19 časa #16911 Napisano pre 19 časa On 25. 5. 2026. at 21:04, Mikorist reče On 26. 5. 2026. at 9:58, Leonardo reče Izađe na ulicu nas 15 iz komšiluka, da se igra. Obično se prvo skupimo na "štangli", ogradi od gvozdenih cevki doma zdravlja. Svako od nas 15 izvadi klik-klak iz džepa i počnemo da terorišemo komšiluk, dok nam sa terase neki zastavnik od 150kg urlokom ne spomene mamu maminu. To je bilo detinjstvo Smetali ste zastavniku dok se kulturno uzdizao. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano pre 6 časa Autor #16914 Napisano pre 6 časa pre 12 časa, Doktor reče E baš, svašta. Bolest digititisa – Mikorist MIKORIST.COM Ne znam ko je prvi upotrebio taj izraz. Verovatno niko. Možda je to bio Doktor . . . Verovatno je izmišljen da bih sebi objasnio nešto što godinama nisam umeo d Vix je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 2 časa #16915 Napisano pre 2 časa Svaka cast Miko. Ko da sam ja krenuo da pisem, ali ti si to mnogo bolje srocio. Fale samo jos dve stepenice do kraja, a to je: 1.LP - full analogija, ljudi koji su batalili digitaliju 2. Ziva svirka - klavir, akusticna gitara id, *ebes sprave... Ja se secam soka, kad sam kao klinac presao sa (osrednjeg gramofona i kaseta) na CD. Secam se tog dana.. "Jeee CD...jeee" . Pustim Tinu Turner. Simply the best zvuci hladno, metalno, kao da svira unutar cevi od ventilacije... Pustim LP. Ista pesma. Suska, krci. Ali...ima mesa, meda, zivota, zvuka. Khm, khm...Ne, to nije moguce. Umisljam... Ali nikad nisam to hteo da priznam, misleci da umisljam, pa CD je bio CD!, kako to sad meni moze zvucati lose!? I onda krece digititis....LP je odavno zavrsio u otpadu, a digitalija je ostala...i onda jednog dana, otkrijes forume, i skontas da nisi bolestan... Bottom line, odusevljava me zvuk klavira, ali uzivo. Bez lelektronike. Prijatan vikend zelim, i izvinite za off... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 1 sat #16916 Napisano pre 1 sat dobro, svak ima svoje razloge, pa i Mikum sto se raspisao al dodje mu na to - laju kere karavane prolaze ja naucih sta je meni dobro, a za ostatak sveta .......... stambriga podelim iskustvo kad god mogu ene da bi nekom koristilo, al brige odavno nemam Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah