Vix Napisano %s u %s #16898 Napisano %s u %s Ja se setih epidemije zvane "Tetris" Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano %s u %s #16899 Napisano %s u %s (izmenjeno) Izađe na ulicu nas 15 iz komšiluka, da se igra. Obično se prvo skupimo na "štangli", ogradi od gvozdenih cevki doma zdravlja. Svako od nas 15 izvadi klik-klak iz džepa i počnemo da terorišemo komšiluk, dok nam sa terase neki zastavnik od 150kg urlokom ne spomene mamu maminu. To je bilo detinjstvo Izmenjeno %s u %s od Leonardo LightMatic, Mikorist and Dumus je reagovao/la na ovo 2 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16900 Napisano %s u %s pre 13 časa, Vix reče Ja se setih epidemije zvane "Tetris" Prince of Persia 1 LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Pchelac Napisano Juče u 15:45 #16901 Napisano Juče u 15:45 Nemam fotku, ali transparent "39 is new 25" na Noletovom meču mi ulepsao dan! Leonardo je reagovao/la na ovo 1
dejanco32 Napisano Juče u 19:34 #16903 Napisano Juče u 19:34 (izmenjeno) 30 minutes ago, Mikorist said: Još kad bi naučili da bacaju pikavce u kante za smeće, gde bi nam kraj bio Izmenjeno Juče u 19:35 od dejanco32 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 15 časa Autor #16904 Napisano pre 15 časa On 25. 5. 2026. at 21:21, aaa zmaju! reče Zašto još nema DIY sekcije na blogu??? Dočiče i to na red . Samo fimo i polako
Mikorist Napisano pre 7 časa Autor #16905 Napisano pre 7 časa Patkometrija – Mikorist MIKORIST.COM Patkometrija Postoje discipline koje su vekovima građene na matematici, eksperimentu i proveri. Patkometrija nije jedna od njih. Patkometrija je posebna grana a Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 7 časa #16906 Napisano pre 7 časa Quote Postoje zabeleženi slučajevi u kojima je zamena sedamdeset milimetara provodnika navodno otvorila zvuk pretpojačala. Vix je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 6 časa Autor #16908 Napisano pre 6 časa Hvala Zen na savetima za ovu temu . Bruka
Zen Mod Napisano pre 5 časa #16909 Napisano pre 5 časa mog bi ja do prekosutra ....... al sam lenj da ukljucujem mozak za to, znam da bi me neumitno zaboleo kad bih se setio nekih anegdota
Mikorist Napisano pre 3 časa Autor #16910 Napisano pre 3 časa LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah