Ikaro Napisano Juče u 18:42 #16303 Napisano Juče u 18:42 Vix, крокодил and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1
LightMatic Napisano Juče u 18:46 #16304 Napisano Juče u 18:46 pre 15 minuta, Zen Mod reče ppl who collect big speakers have a smaller brain Ja sam živi dokaz. Vix je reagovao/la na ovo 1
Ikaro Napisano Juče u 18:51 #16305 Napisano Juče u 18:51 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Juče u 19:11 Autor #16306 Napisano Juče u 19:11 Čovečanstvo je već nestalo LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano pre 23 časa #16307 Napisano pre 23 časa eqrc dok nam ne padne nebo na glavu, ne moze nam biti gore no sto jest Mikorist, Ikaro and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
LightMatic Napisano pre 23 časa #16308 Napisano pre 23 časa pre 43 minuta, Ikaro reče A mogu i da se operem odmah, ja sve što sam ikad radio i nabavljao, više sam slušao srce nego pamet... Ikaro je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 9 časa Autor #16309 Napisano pre 9 časa pre 14 časa, Zen Mod reče eqrc dok nam ne padne nebo na glavu, ne moze nam biti gore no sto jest (Mapa) U Beogradu pred Božić temperatura minus 21 stepen WWW.BLIC.RS Najnoviji meteorološki proračuni ukazuju na mogućnost povratka zime kakvu Srbija nije iskusila decenijama. Meteorolog Ivan Ristić upozorio je da IRIE prognostički model, po prvi put, za jutro 5. januara 2026. godine prognozira čak -21 stepen Celzijusa za jedan deo Beograda! Ovo sa „–21 u Beogradu pred Božić“ nije prognoza nego fantazija za klikove. Uzme se jedan ekstreman modelski scenario i proglasi se za gotovu stvar. Ni ECMWF, ni Mađari, ni Rumuni, ni iko ozbiljan oko nas ne vidi takav signal. Sezonske prognoze pričaju o prosečnoj do blažoj zimi, sa povremenim minusima . Znači ništa vanredno. Ali to ne prodaje naslov, pa ajmo odmah Sibirski front i smak sveta. Meteorologija ne radi po principu „šta ako baš krene najgore“, nego po trendovima i verovatnoći. Kad se ekstrem servira kao izvesnost, to je čisto dizanje panike. Zima dolazi svake godine, ali senzacionalizam, izgleda, nikad ne prolazi ovde.
Zen Mod Napisano pre 8 časa #16310 Napisano pre 8 časa jbsenma ce zavrnu plin i nema grejanja onda najzad juris da se ugrejemo
Leonardo Napisano pre 8 časa #16311 Napisano pre 8 časa Kako Svet funkcioniše - Poverljivo iz Likiviksa!
aaa zmaju! Napisano pre 7 časa #16312 Napisano pre 7 časa Pre sat vremena, Zen Mod reče jbsenma ce zavrnu plin i nema grejanja onda najzad juris da se ugrejemo
Leonardo Napisano pre 2 časa #16313 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) Izmenjeno pre 2 časa od Leonardo Ikaro and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah