BANAT Napisano Oktobar 30, 2010 #353 Napisano Oktobar 30, 2010 Preamp je sigurno nevidljiv za radar! `Patos` `Stealth` PreAmp Kao `ne vidi` se al zato strava` radi`, najbolje sa `Patosa` Poz
Leonardo Napisano Oktobar 30, 2010 #354 Napisano Oktobar 30, 2010 Sam pravio u nekom 3D programu? Lampe su očigledno fejk...Ma nisam crtao. Simpatične su mi kombinacije sa kožom.Evo link ka članku na 6moons http://www.6moons.com/industryfeatures/istanbul2010/1.html
zerowaf Napisano Oktobar 30, 2010 #355 Napisano Oktobar 30, 2010 `Patos` `Stealth` PreAmp Poz Koliko znam, nešto vas i nije impresionirala stealth tehnologija... Zato ste joj onomad izdali zabranu letenja! :)Nisam kritizirao design. Samo sam iznio prvu asocijaciju. Budući da sam ljubitelj klasičnih formi u tehnici, npr. automobili i motocikli, stvarno mi se više sviđaju ideje koje bi se uklopile svojom filozofijom u neki rustikalni prostor.Samo moje mišljenje - nikako kritika ičijeg ukusa!Opet, ako je nešto funkcionalno i stvarno dobro radi svoj posao onda niti design nije prepreka.
stein Napisano Oktobar 30, 2010 #356 Napisano Oktobar 30, 2010 Ma nisam crtao. Simpatične su mi kombinacije sa kožom.Evo link ka članku na 6moons http://www.6moons.com/industryfeatures/istanbul2010/1.htmlZnam da nisi, šalim se, ali su ga crtali za prezentaciju na sajtu... O tome smo već onomad drobili Samo kada bih negde našao polarizacioni filter za Canon S3, uspeo bih po završetku kockice da napravim i ja dobre fotografije pojačala u punom sjaju... Vć sam pokušao nekoliko puta da slikam ovo dimljeno staklo, tj da slikam kroz njega, međutim... mrka kapa...
stein Napisano Oktobar 30, 2010 #357 Napisano Oktobar 30, 2010 Budući da sam ljubitelj klasičnih formi u tehnici,... stvarno mi se više sviđaju ideje koje bi se uklopile svojom filozofijom u neki rustikalni prostor. tako?
zerowaf Napisano Oktobar 30, 2010 #358 Napisano Oktobar 30, 2010 Prva fotka daje novi smisao izrazu: "cijevni player"!Druga podsjeća na period iz šezdesetih i opčinjenost SF-om. Dakle na istom tragu kao i Pathos.Svakako zanimljivo za vidjeti!
stein Napisano Oktobar 30, 2010 #359 Napisano Oktobar 30, 2010 Nešto manje rustikalno od KEF-a... Laurence Dickie (Dizajner B&W Nautilusa) I naravno, moj omiljeni B&W, Emphasis
BANAT Napisano Oktobar 30, 2010 #360 Napisano Oktobar 30, 2010 `Novi` Retro Dizajn ali sa `ukusom `Viktorijanskog doba,kao iz vremena Parne Masine:
zika Napisano Novembar 3, 2010 #361 Napisano Novembar 3, 2010 Ponešto, za svakoga... :)http://www.enjoythemusic.com/lustmain.htm
Ја sam sam Napisano Novembar 3, 2010 #362 Napisano Novembar 3, 2010 Ponešto, za svakoga... http://www.enjoythem...om/lustmain.htmСтварно има за свакога , последња ставка поготову!
crni. Napisano Novembar 3, 2010 #363 Napisano Novembar 3, 2010 pojedini dizajni su toliko besmisleni da prerastaju u kicdobro dizajniran uredjaj ne sme da izgubi svoju funkcionalnu logiku, a pritom treba da bude prijatan za okovecina ovde prikazanih uredjaja nema nista od ovoga
stein Napisano Novembar 3, 2010 #364 Napisano Novembar 3, 2010 pojedini dizajni su toliko besmisleni da prerastaju u kicdobro dizajniran uredjaj ne sme da izgubi svoju funkcionalnu logiku, a pritom treba da bude prijatan za okovecina ovde prikazanih uredjaja nema nista od ovogaStvar ukusa. Znaš i sam da o tome ne vredi raspravljati, svako će da nađe milion dobrih argumenata da odbrani svoj stav i zaštiti svoje pravo na izopačen smisao za estetiku... Meni je najbolje merilo kada dozovem suprugu da pokažem svoje novo remek-delo. Po izrazu lica uvek vidim koliko sam zastranio
Ја sam sam Napisano Novembar 3, 2010 #365 Napisano Novembar 3, 2010 Грамофони и ђене ђене, ал они лампаши па мој тостер је лепши!Но о укусима............................итд!
gaggia Napisano Novembar 3, 2010 #366 Napisano Novembar 3, 2010 Грамофони и ђене ђене, ал они лампаши па мој тостер је лепши!Но о укусима............................итд!pa nije valjda cenjeni kolega da imate lampaski toster?!
Ја sam sam Napisano Novembar 3, 2010 #367 Napisano Novembar 3, 2010 pa nije valjda cenjeni kolega da imate lampaski toster?! Јелте Ја питах нешто ?
zika Napisano Novembar 3, 2010 #368 Napisano Novembar 3, 2010 pa nije valjda cenjeni kolega da imate lampaski toster?! Zar ne svetle istom bojom...?
gaggia Napisano Novembar 3, 2010 #369 Napisano Novembar 3, 2010 Јелте Ја питах нешто ?Jel` te, sto Vam se onaj smajli komrsti, sta mu je danas? ta nije valjda da Vas je toliko nasekirao zemljotres ?
stein Napisano Novembar 3, 2010 #370 Napisano Novembar 3, 2010 Jel` te, sto Vam se onaj smajli komrsti, sta mu je danas? ta nije valjda da Vas je toliko nasekirao zemljotres ? Ma jok, nego ga sekira što nije osetio drmusanje noćaske...
BANAT Napisano Novembar 3, 2010 #371 Napisano Novembar 3, 2010 pojedini dizajni su toliko besmisleni da prerastaju u kicdobro dizajniran uredjaj ne sme da izgubi svoju funkcionalnu logiku, a pritom treba da bude prijatan za okovecina ovde prikazanih uredjaja nema nista od ovoga100% Tacno, Samo kad vidim svu tu pozlatu na pojedinim Cevnim uredjajima,sve zajedno sa pozlacenim dugmicima.... A tek pojedini SS uredjaji... .imam impresiju da su dizajneri tih i takvih uredjaja jureci po svaku cenu `High Tech look `(novac $$$$$)cesto zavrsavaju u `corsokaku` dizajnerskih promasaja , nefukcionalnosti i neukusa. ili su pak sve te neukusne kreacije ciljano pravljene ipak za duboke dzepove High Tech Yapi populacije i njihove plitke mozgove.Zao mi je sto se ponekada iza takvih ruznih spoljasnjih oplata ipak ponekad nalazi zaista dobro dizajnirana Elektronika unutra.Sto neko rece ovde : Mozda je ipak sve stvar licnog ukusa, (neko voli Crnke,neko,Plavuse ,poneko i Kich Poz
zika Napisano Novembar 4, 2010 #372 Napisano Novembar 4, 2010 Nastranu šalu na stranu, evo nečega što je, po meni, veoma lepo... http://www.coherent-systems.co.uk/belles_la01.aspA, da lepota nije samo skin-deep: http://www.avguide.com/review/belles-la-01-preamplifier-hifi-plus-67
BANAT Napisano Novembar 4, 2010 #373 Napisano Novembar 4, 2010 Isto nesto sto je sa `ukusom` uradjeno, i` spolja i iznutra` : Grandson GAS servo loop Amplifier(2x50W/8ohm 2x80W/4ohm)Ako ikada budem pravio neki DIY SS Amp bice na ovu foru,skromno ,diskretno i kvalitetno,posebno mi se svidja i odobravam kod ovog dizajna to sto je Mrezni Trafo postavljen pozadi i spolja,dizajner(konstruktor) je znao sta to znaci Inace iza ovog dizajna stoji legendarni konstruktor James Bongiorno,GAS(Great American Sound)pojacala.Poz svima
Ја sam sam Napisano Novembar 4, 2010 #374 Napisano Novembar 4, 2010 Баш су изнапредовали, као Фејз Линеар, одпозади!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah