Fukushima Napisano Oktobar 8, 2010 Share #1 Napisano Oktobar 8, 2010 http://www.dagostinoinc.com/products/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 8, 2010 Share #2 Napisano Oktobar 8, 2010 lepo je ...... ko voli :Viannen_loungelizard:samo da ne krenemo ko je koga pokrao po pitanju dizajna Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Oktobar 8, 2010 Share #3 Napisano Oktobar 8, 2010 Ne liči na motokultivator... Pitam se na čega liči... Sad će Sipi da se seti... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zvu Napisano Oktobar 8, 2010 Share #4 Napisano Oktobar 8, 2010 Liči na neki restaurirani deo iz neke vintidž kotlarnice koji samo što nije eksplodirao sa sve komparater satom... Ili to ili sito za pesak pa biraj Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Oktobar 8, 2010 Share #5 Napisano Oktobar 8, 2010 Ja bih tu stavio olovke, na stolu... :)Nastranu šalu na stranu, lepo izgleda. No, kako se ponaša bakar, zar ne oxide-iše? Čime se premaže, il' kako se, već, treat-ira?Uvek sam voleo da gledam u skazaljke onih starih volt-metara (sa srcem na kraju). Ako neko ima neki takav za 250V da stavim na sto da gledam napon mreže... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sipi Napisano Oktobar 8, 2010 Share #6 Napisano Oktobar 8, 2010 Ne liči na motokultivator... Pitam se na čega liči... Sad će Sipi da se seti... Ja mislim da si bas tako nesto trazio - ne lici iz cuga na audio uredjaj, a bio bi izgledan i na zidu (samo prilagodis farbu), jel' da ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 8, 2010 Share #7 Napisano Oktobar 8, 2010 macji sex Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Oktobar 8, 2010 Share #8 Napisano Oktobar 8, 2010 . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 8, 2010 Share #9 Napisano Oktobar 8, 2010 Pitam se na čega liči... lici kao da su se deca igrala bojenja sa pass pojacalom Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fukushima Napisano Oktobar 8, 2010 Autor Share #10 Napisano Oktobar 8, 2010 E vi ga preteraste, lepo je! Ajd saljite vase kandidate pa da vidimo. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fukushima Napisano Oktobar 8, 2010 Autor Share #11 Napisano Oktobar 8, 2010 :Viannen_loungelizard:samo da ne krenemo ko je koga pokrao po pitanju dizajna Znam na sta aludiras Pa koga bi pokrali nego SRBINA! :sarcastic_hand:Evo jos jenog skladnog primerka iz jenog bloka alumiijuma: Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mentok Napisano Oktobar 8, 2010 Share #12 Napisano Oktobar 8, 2010 Meni se svidža ovaj frižiderski pristup. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Oktobar 8, 2010 Share #13 Napisano Oktobar 8, 2010 Eto da jos neko koristi foru sa hladnjacima ko ovaj kvazi domaci Jehovin amp... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 8, 2010 Share #14 Napisano Oktobar 8, 2010 ajde bas ako mora .........ove rucke i pot brojcanik kao na sefu mnogo mocno izgledaju Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
michabass Napisano Oktobar 8, 2010 Share #15 Napisano Oktobar 8, 2010 lici kao da su se deca igrala bojenja sa pass pojacalom ...pa sad baš deca... D'Agostino cofounded Krell Industries in 1980 and served as the company's Chief Engineer for 30 years. During that time, he pioneered countless advances in the design of amplifiers, preamplifiers, CD players, and surround-sound processors. He is known as the audio industry's most passionate promoter of high-quality, high-powered amplification. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Oktobar 8, 2010 Share #16 Napisano Oktobar 8, 2010 . Ako volite aluminijum ( kao ja na primer ) ovaj mališan vas neće ostaviti ravnodušnim. Inspirisan avio-dizajnom. . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Oktobar 8, 2010 Share #17 Napisano Oktobar 8, 2010 . I beli Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 8, 2010 Share #18 Napisano Oktobar 8, 2010 najvise volim dizajn versione italiana Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 8, 2010 Share #19 Napisano Oktobar 8, 2010 e posle ovoga fali samo jos ElectroLuv ....... i zatvaram vorum na nedelju dana da dodjem malo sebi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 8, 2010 Share #20 Napisano Oktobar 8, 2010 i zatvaram vorum na nedelju dana polako...........ima jos do kraja meseca Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Oktobar 8, 2010 Share #21 Napisano Oktobar 8, 2010 Uvek sam voleo da gledam u skazaljke onih starih volt-metara (sa srcem na kraju). Ako neko ima neki takav za 250V da stavim na sto da gledam napon mreže... Ja mislim Ziko da Vam nedostaje metronomA za mene je dizajn ovo http://www.baso.no/content/tandberg/TPA-3006A-F.jpg Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Oktobar 8, 2010 Share #22 Napisano Oktobar 8, 2010 Od ElectronLuva mi je lepsi samo Unison. Ova kako je ja zovem Stempunk serija. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah