Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Preamp je sigurno nevidljiv za radar! :dubbio:

`Patos` `Stealth` PreAmp :buehehe: Kao `ne vidi` se al zato strava` radi`, najbolje sa `Patosa` :D Poz :good2:
Napisano

`Patos` `Stealth` PreAmp :buehehe: Poz :good2:

Koliko znam, nešto vas i nije impresionirala stealth tehnologija... Zato ste joj onomad izdali zabranu letenja! :)Nisam kritizirao design. Samo sam iznio prvu asocijaciju. Budući da sam ljubitelj klasičnih formi u tehnici, npr. automobili i motocikli, stvarno mi se više sviđaju ideje koje bi se uklopile svojom filozofijom u neki rustikalni prostor.Samo moje mišljenje - nikako kritika ičijeg ukusa!Opet, ako je nešto funkcionalno i stvarno dobro radi svoj posao onda niti design nije prepreka.
Napisano

Ma nisam crtao. Simpatične su mi kombinacije sa kožom.Evo link ka članku na 6moons http://www.6moons.com/industryfeatures/istanbul2010/1.html

Znam da nisi, šalim se, ali su ga crtali za prezentaciju na sajtu... O tome smo već onomad drobili :) Samo kada bih negde našao polarizacioni filter za Canon S3, uspeo bih po završetku kockice da napravim i ja dobre fotografije pojačala u punom sjaju... Vć sam pokušao nekoliko puta da slikam ovo dimljeno staklo, tj da slikam kroz njega, međutim... mrka kapa...
Napisano

Budući da sam ljubitelj klasičnih formi u tehnici,... stvarno mi se više sviđaju ideje koje bi se uklopile svojom filozofijom u neki rustikalni prostor.

Postavljena slika

Postavljena slika

tako?

Napisano

Prva fotka daje novi smisao izrazu: "cijevni player"!Druga podsjeća na period iz šezdesetih i opčinjenost SF-om. Dakle na istom tragu kao i Pathos.Svakako zanimljivo za vidjeti!:cheers:

Napisano

Nešto manje rustikalno od KEF-a...

Postavljena slika

Laurence Dickie (Dizajner B&W Nautilusa)

Postavljena slika

I naravno, moj omiljeni B&W, Emphasis

Postavljena slika

Napisano

`Novi` Retro Dizajn ali sa `ukusom `Viktorijanskog doba,kao iz vremena Parne Masine:

post-556-0-71405700-1288462965_thumb.jpg

Napisano

pojedini dizajni su toliko besmisleni da prerastaju u kicdobro dizajniran uredjaj ne sme da izgubi svoju funkcionalnu logiku, a pritom treba da bude prijatan za okovecina ovde prikazanih uredjaja nema nista od ovoga

Napisano

pojedini dizajni su toliko besmisleni da prerastaju u kicdobro dizajniran uredjaj ne sme da izgubi svoju funkcionalnu logiku, a pritom treba da bude prijatan za okovecina ovde prikazanih uredjaja nema nista od ovoga

Stvar ukusa. Znaš i sam da o tome ne vredi raspravljati, svako će da nađe milion dobrih argumenata da odbrani svoj stav i zaštiti svoje pravo na izopačen smisao za estetiku... :Viannen_loungelizard: Meni je najbolje merilo kada dozovem suprugu da pokažem svoje novo remek-delo. Po izrazu lica uvek vidim koliko sam zastranio :)
Napisano

Грамофони и ђене ђене, ал они лампаши па мој тостер је лепши!Но о укусима............................итд!

pa nije valjda cenjeni kolega da imate lampaski toster?! :sarcastic_hand::buehehe:
Napisano

pa nije valjda cenjeni kolega da imate lampaski toster?! :sarcastic_hand::buehehe:

Zar ne svetle istom bojom...?
Napisano

Јелте Ја питах нешто  :angry7:?

Jel` te, sto Vam se onaj smajli komrsti, sta mu je danas? ta nije valjda da Vas je toliko nasekirao zemljotres ? :Viannen_loungelizard:
Napisano

Jel` te, sto Vam se onaj smajli komrsti, sta mu je danas? ta nije valjda da Vas je toliko nasekirao zemljotres ? :Viannen_loungelizard:

Ma jok, nego ga sekira što nije osetio drmusanje noćaske... :rofl:
Napisano

100% Tacno, Samo kad vidim svu tu pozlatu na pojedinim Cevnim uredjajima,sve zajedno sa pozlacenim dugmicima.... :bad: A tek pojedini SS uredjaji... :hot: .imam impresiju da su dizajneri tih i takvih uredjaja jureci po svaku cenu `High Tech look `(novac $$$$$)cesto zavrsavaju u `corsokaku` dizajnerskih promasaja , nefukcionalnosti i neukusa. ili su pak sve te neukusne kreacije ciljano pravljene ipak za duboke dzepove High Tech Yapi populacije i njihove plitke mozgove.Zao mi je sto se ponekada iza takvih ruznih spoljasnjih oplata ipak ponekad nalazi zaista dobro dizajnirana Elektronika unutra.Sto neko rece ovde : Mozda je ipak sve stvar licnog ukusa, (neko voli Crnke,neko,Plavuse ,poneko i Kich :D Poz :good2:

post-556-0-20870100-1288821096_thumb.gif

Napisano

Isto nesto sto je sa `ukusom` uradjeno, i` spolja i iznutra` : Grandson GAS servo loop Amplifier(2x50W/8ohm 2x80W/4ohm)Ako ikada budem pravio neki DIY SS Amp bice na ovu foru,skromno ,diskretno i kvalitetno,posebno mi se svidja i odobravam kod ovog dizajna to sto je Mrezni Trafo postavljen pozadi i spolja,dizajner(konstruktor) je znao sta to znaci ;) Inace iza ovog dizajna stoji legendarni konstruktor James Bongiorno,GAS(Great American Sound)pojacala.Poz svima :good2:

post-556-0-23326400-1288873947_thumb.jpg

post-556-0-83036500-1288873973.txt

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...