LightMatic Napisano Septembar 3 #2575 Napisano Septembar 3 pre 11 minuta, Bogdan08 reče MUP plac a keceva i jugica Kakvih sve primjeraka ima na mostarskom MUP odlagalištu, da mi dođe da se raskrivim što trunu tu, ne mislim na stojadine i juge. Previše je opasno vrtiti se oko takvih mjesta, da ne nastradaš zbog tuđih grijeha, ako me razumiješ.
Bogdan08 Napisano Septembar 3 #2576 Napisano Septembar 3 (izmenjeno) Ima raznih auta svukud, al tacno to sto kazes. Ima to i mracnu stranu, i onda kontas bolje podalje od toga Izmenjeno Septembar 3 od Bogdan08
LightMatic Napisano Septembar 3 #2577 Napisano Septembar 3 Naveo sam to jer pouzdano znam da su "podobni" mijenjali krame za dobre primjerke sa odlagališta. Bitno je da je isti model, i papiri se za tren riješavali. Neko će možda nekad i za to odgovarati pa bolje da nemaju na snimcima nas, obični puk.
Bogdan08 Napisano Septembar 3 #2578 Napisano Septembar 3 A ko ce drugi nego raja, i da ispadne kakvog sranja prvo bi na raju svalili da operu te odozgo a i sebe LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Bogdan08 Napisano pre 9 časa #2579 Napisano pre 9 časa (izmenjeno) Pozdrav svima. Ovog puta nije crko kec za divno cudo, vec imam par pitanja u vez prepravke zvuka auspuha. Vec mi dopizdio onaj limeni zvonast zvuk, kao serpicu za sobom da drlja. Nije mi nista progorito u sistemu ali ono magnumovo sranje je tanusan lim. Imam kuci kiler zadnji lonac od osmice, ispravan. Ako je neko radio to pa da mi kaze nesto vise, mozda otvaranje lonca i vadjenje onog saća i da se ubace izbusena fi 40 i fi100 okolo nje a izmedju kamena vuna ili ono inox strugotina ili zica i dobro nazbijati Sad malo da se probarabim sa kecom, kad vec ide 150 mora imati i malo sporcki zvuk. Ispod haube sam skratio onu lulu za usis ladnog vazduha pa kad roknem po gasu ima basove, a i ne smeta u svako malo sarafancijama Izmenjeno pre 9 časa od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 8 časa #2580 Napisano pre 8 časa od standarda ti je najlaksa i jedina opravdana prepravka da izbacis zadnji lonac i stavis samo cev ako ces proci tehnicki posle, to je druga stvar
Bogdan08 Napisano pre 8 časa #2581 Napisano pre 8 časa Ako ja dobro kontam tjuning pojmove to je straight pipe samo ne full, jbs tehnicki, lako nabaciti lonac na selnu ako ga ikad vise i budem registrovao a sanse za to su minimalne
Leonardo Napisano pre 7 časa #2582 Napisano pre 7 časa Mogu da se nabave "turbo sviraljke" koje se kače na izduv. To je takav Apgrejd da je neverovatno Zvizdaljka - turbo sound 999 dinara Zvizdaljka koja se montira... WWW.FACEBOOK.COM Zvizdaljka - turbo sound 999 dinara Zvizdaljka koja se montira direktno na izlaz auspuha Imitira zvuk turba Velika zviždaljka bubnja sa TURBO zvukom i blov off reprodukcijom daje vašem automobilu...
Bogdan08 Napisano pre 7 časa #2583 Napisano pre 7 časa Bolje da ne stavljam, na kecu je to tolko zajebano da bi se ljudi prepali na ulici To bi onda ispalo turbo serpica
Bogdan08 Napisano pre 7 časa #2585 Napisano pre 7 časa (izmenjeno) Ma ne mora, ludi cajevac iz 88me svira kao nov. Ranije bila neka ko od tomosa, non stop prekidala, od nove otpada vezni lim Izmenjeno pre 7 časa od Bogdan08 Vix je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano pre 2 časa #2586 Napisano pre 2 časa ne isplati se baktati. ja kupio gotov sa dve cevke za puntica. ima i low budget verzija 2700 din, crna. zovi pa pitaj. inace, da bi se kec cuo "kako treba", moras da izbacis srednji lonac, i da stavis umesto zadnjeg sportski. apsolutno ne savetujem, ne da neprolazis tehnicki vec ce organi da te zaustavljaju zbog buke a mogu i da te posalju na vanredni tehnicki. https://www.kupujemprodajem.com/susnjar-team/svi-oglasi/190311/1
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2587 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Ja sam kontao neki mali tweak da radim, ne preglasno vec samo malo dubine kao pezejac npr. Drotovi vise gledaju da te njakaju ako vide straight pipe a da ne vide ne bi ni skontali jer je glasan po sebi. Danas ide jugo ispred mene zvoni u 3 pm al prodje tehnicki ko ja bez zadnjih kocnica i sa pravljenom kukom koja je davno ukinuta. Meni to u prilog jer znam sta je pa popravim al sta ce za nekog ko ne zna pa nastrada zbog kocnica koje ne rade, al bitno da prozor vintaju dok ne crkne podizac Izmenjeno pre 57 minuta od Bogdan08
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah