Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
1 hour ago, Bogdan08 said:

Slazem se sa time,

radili to ljudi, pravili super nasminkane aute koji su stabilni sa 10-20km brze od standarda ......... i samo sleti sa puta odjednom

to se radi ili kako treba ili nikako

dakle - napred idu druge opruge, krace i tvrdje

nazad ide dodavanje lista i prekivanje

i onda i napred i nazad kraci i tvrdji amortizeri

i tako dalje i tako dalje i tako dalje

Napisano (izmenjeno)

Citao sam ranije oko skracivanja ali nikad nisam sproveo jer sam se bojao za to sto ne moze ispasti okej oblikom sama opruga, amortizer da se skrati vec blaza opcija za sigurnost, to samo da se malo sabije opruga.

Trolisni bi lako mogao napraviti ali nemam kovaca da prekuje, pogotovo sto se tu mora dobro paziti na sve te parametre a 2 lisni koji imam se drzi dobro kad je prazan i fascinira me poznavajuci kolko je to kilavog kvaliteta.

Prednje jedino sto imam izbora su fabricke koje su malko deblje i imam sa keceva i 88me koje su mrvicu tanje, a mozda i mekse, tvrdje bi bile ekstra al ne isplati se davati tolke pare za autobianchijeve ako ih i ima a suzra maltene nece biti ni mandjetni za kupiti

Screenshot_20260828_233725_Chrome.jpg

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

ne treba ti ta zabava u zivotu

jedno je sto si uradio uglove da ne skace ko jarac po putu

ovo dalje je sport mehanika a to se ili radi sve ( do zeljenog stepena) ili nista

dakle - mora i skoljka da bude OK, pa se radi komplet donji postroj i vesanje i amortizacija, pa se radi i motor i usisavanje i izduv, pa se rade kocnice

pa se rade sedista, pa se rade svetla........

idibegaj

Napisano (izmenjeno)

Ma previse sam se ja pozabavio sredjivajuci ono sto je falilo da se i moze nazvati autom, da nije crven ranije bi mislio da je šupa. A malo i raje ima za taj projekat, otudjilo se masa ljudi

Ovo za uglove je svakako plus i za voznju i za budzet da ne kupujem svakih 15 dana gume:default_sarcastic_hand:

Jedino sta bi bilo super jeste auspuh prepraviti da nema onaj rezak zvuk ko serpica da drlja po putu a u kabini da se utisa. Kiler bio na osmici i nije zvonila unutra, a magnum kod mene kao limena kanta bruji, ispade da novo valjalo nije il bi trebao izolaciju neku da natrpam preko fabricke na patosu, mogla bi i fasada:default_laugh1:

Izmenjeno od Bogdan08

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...