Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

Montirao danas textar, nema vise skripe, a i bolje vataju. Naravno dacu im malo vremena da se prilagode. Ove fritech pune opiljaka oa nije ni cudo sto disk ima minijaturne linijice ko gramofonska ploca.

Al ne bi ja bio ja da sve fercera, malo mi cese jedna strana kocnica i nakon 3km bez  stiskanja kocnica bude malo topao disk, naravski slajderi su cisti i podmazani bili a sva gumena crijeva nova, tako da mora remonat cilindra.

Pitanje za nekog ko je imao iskustva sa sigurnost zrenjanin gumicama, jel se isplati stavljati posto autofren ne mogu ni u jednoj radnji naci u okolini. Imaju pun qrc sertifikata al sta znam, na oko su okej. A cilindar iz italije skup ko djavo a metelli nazalost ne pravi prednje. Pa da i to odradim i da sam miran

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano
4 minutes ago, Bogdan08 said:

sigurnost zrenjanin gumicama

trebalo bi da su ok

nekad su bili zakon, a da li su se pokvarili, nempojma

taj info jedino mozes dobiti od nekoga ko je aktuelno u zanatu

Napisano (izmenjeno)
6 minutes ago, Zen Mod said:

nekad su bili zakon

Aj da i to jednom cujem za nesto domace, imam ja jedno pakovanje staro bar kolko i ja ako ne i jace. A imam i novije skoro kupljene u kutijici. Sad nesto kontam, mozda su od 91ve pa nadalje bile prva ugradnja

Jebga niko to vise i ne remontuje, turi novo i gonjaj, a i ispadne mu brze i jeftinije jer ima. Al old school je poso, bez remonta nista.

Sutra cu isprobam da iscistim tu rdju i nabacim nove gumice, ne bi trebalo da je pretezak posao

Izmenjeno od Bogdan08

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...