Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 11 minuta, Bogdan08 reče

MUP plac a keceva i jugica

Kakvih sve primjeraka ima na mostarskom MUP odlagalištu, da mi dođe da se raskrivim što trunu tu, ne mislim na stojadine i juge. Previše je opasno vrtiti se oko takvih mjesta, da ne nastradaš zbog tuđih grijeha, ako me razumiješ.

Napisano (izmenjeno)

Ima raznih auta svukud, al tacno to sto kazes. Ima to i mracnu stranu, i onda kontas bolje podalje od toga

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

Naveo sam to jer pouzdano znam da su "podobni" mijenjali krame za dobre primjerke sa odlagališta. Bitno je da je isti model, i papiri se za tren riješavali. Neko će možda nekad i za to odgovarati pa bolje da nemaju na snimcima nas, obični puk.

• 2 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Pozdrav svima. Ovog puta nije crko kec za divno cudo, vec imam par pitanja u vez prepravke zvuka auspuha.

Vec mi dopizdio onaj limeni zvonast zvuk, kao serpicu za sobom da drlja. Nije mi nista progorito u sistemu ali ono magnumovo sranje je tanusan lim. Imam kuci kiler zadnji lonac od osmice, ispravan. Ako je neko radio to pa da mi kaze nesto vise, mozda otvaranje lonca i vadjenje onog saća i da se ubace izbusena fi 40 i fi100 okolo nje a izmedju kamena vuna ili ono inox strugotina ili zica i dobro nazbijati

Sad malo da se probarabim sa kecom, kad vec ide 150 mora imati i malo sporcki zvuk.

Ispod haube sam skratio onu lulu za usis ladnog vazduha pa kad roknem po gasu ima basove:default_coolio:, a i ne smeta u svako malo sarafancijama

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

od standarda ti je najlaksa i jedina opravdana prepravka da izbacis zadnji lonac i stavis samo cev

ako ces proci tehnicki posle, to je druga stvar

Napisano

Ako ja dobro kontam tjuning pojmove to je straight pipe samo ne full, jbs tehnicki, lako nabaciti lonac na selnu ako ga ikad vise i budem registrovao a sanse za to su minimalne

Napisano

Mogu da se nabave "turbo sviraljke" koje se kače na izduv.

To je takav Apgrejd da je neverovatno :buehehe:  

WWW.FACEBOOK.COM

Zvizdaljka - turbo sound 999 dinara Zvizdaljka koja se montira direktno na izlaz auspuha Imitira zvuk turba Velika zviždaljka bubnja sa TURBO zvukom i blov off reprodukcijom daje vašem automobilu...

Napisano

Bolje da ne stavljam, na kecu je to tolko zajebano da bi se ljudi prepali na ulici:smesna:

To bi onda ispalo turbo serpica

Napisano (izmenjeno)

Ma ne mora, ludi cajevac iz 88me svira kao nov. Ranije bila neka ko od tomosa, non stop prekidala, od nove otpada vezni lim :heh:

Izmenjeno od Bogdan08

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...