LightMatic Napisano Septembar 3 #2575 Napisano Septembar 3 pre 11 minuta, Bogdan08 reče MUP plac a keceva i jugica Kakvih sve primjeraka ima na mostarskom MUP odlagalištu, da mi dođe da se raskrivim što trunu tu, ne mislim na stojadine i juge. Previše je opasno vrtiti se oko takvih mjesta, da ne nastradaš zbog tuđih grijeha, ako me razumiješ.
Bogdan08 Napisano Septembar 3 #2576 Napisano Septembar 3 (izmenjeno) Ima raznih auta svukud, al tacno to sto kazes. Ima to i mracnu stranu, i onda kontas bolje podalje od toga Izmenjeno Septembar 3 od Bogdan08
LightMatic Napisano Septembar 3 #2577 Napisano Septembar 3 Naveo sam to jer pouzdano znam da su "podobni" mijenjali krame za dobre primjerke sa odlagališta. Bitno je da je isti model, i papiri se za tren riješavali. Neko će možda nekad i za to odgovarati pa bolje da nemaju na snimcima nas, obični puk.
Bogdan08 Napisano Septembar 3 #2578 Napisano Septembar 3 A ko ce drugi nego raja, i da ispadne kakvog sranja prvo bi na raju svalili da operu te odozgo a i sebe LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2579 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Pozdrav svima. Ovog puta nije crko kec za divno cudo, vec imam par pitanja u vez prepravke zvuka auspuha. Vec mi dopizdio onaj limeni zvonast zvuk, kao serpicu za sobom da drlja. Nije mi nista progorito u sistemu ali ono magnumovo sranje je tanusan lim. Imam kuci kiler zadnji lonac od osmice, ispravan. Ako je neko radio to pa da mi kaze nesto vise, mozda otvaranje lonca i vadjenje onog saća i da se ubace izbusena fi 40 i fi100 okolo nje a izmedju kamena vuna ili ono inox strugotina ili zica i dobro nazbijati Sad malo da se probarabim sa kecom, kad vec ide 150 mora imati i malo sporcki zvuk. Ispod haube sam skratio onu lulu za usis ladnog vazduha pa kad roknem po gasu ima basove, a i ne smeta u svako malo sarafancijama Izmenjeno pre 1 sat od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 43 minuta #2580 Napisano pre 43 minuta od standarda ti je najlaksa i jedina opravdana prepravka da izbacis zadnji lonac i stavis samo cev ako ces proci tehnicki posle, to je druga stvar
Bogdan08 Napisano pre 35 minuta #2581 Napisano pre 35 minuta Ako ja dobro kontam tjuning pojmove to je straight pipe samo ne full, jbs tehnicki, lako nabaciti lonac na selnu ako ga ikad vise i budem registrovao a sanse za to su minimalne
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah