LightMatic Napisano pre 1 sat #2575 Napisano pre 1 sat pre 11 minuta, Bogdan08 reče MUP plac a keceva i jugica Kakvih sve primjeraka ima na mostarskom MUP odlagalištu, da mi dođe da se raskrivim što trunu tu, ne mislim na stojadine i juge. Previše je opasno vrtiti se oko takvih mjesta, da ne nastradaš zbog tuđih grijeha, ako me razumiješ.
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2576 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Ima raznih auta svukud, al tacno to sto kazes. Ima to i mracnu stranu, i onda kontas bolje podalje od toga Izmenjeno pre 1 sat od Bogdan08
LightMatic Napisano pre 46 minuta #2577 Napisano pre 46 minuta Naveo sam to jer pouzdano znam da su "podobni" mijenjali krame za dobre primjerke sa odlagališta. Bitno je da je isti model, i papiri se za tren riješavali. Neko će možda nekad i za to odgovarati pa bolje da nemaju na snimcima nas, obični puk.
Bogdan08 Napisano pre 25 minuta #2578 Napisano pre 25 minuta A ko ce drugi nego raja, i da ispadne kakvog sranja prvo bi na raju svalili da operu te odozgo a i sebe LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah