black coffe Napisano Septembar 26, 2023 #1717 Napisano Septembar 26, 2023 pisalo je da se "bude sankcionirala svaka slijedeča komunikacija " , pa sam Ti pisao osobnu poruku , al ne bitno , nisu me prvi puta krivo shvatili
zerowaf Napisano Septembar 26, 2023 #1718 Napisano Septembar 26, 2023 pre 22 minuta, black coffe reče pisalo je da se "bude sankcionirala svaka slijedeča komunikacija " , pa sam Ti pisao osobnu poruku , al ne bitno , nisu me prvi puta krivo shvatili I to je u redu, mislim na komunikaciju na temu Rimac. Moja je greska sto sam se izrazio kao da "zabranjujem" razgovor o Rimcu, no mozda je to bio i lucky punch, pa se ono sto je moglo postati osjetljiva tema zamrzlo do sljedeceg jutra. (Rimac nije osjetljiva tema. Ton komunikacije je bio osjetljiv.) Pisite o cemu god, ali ne maltretirajte druge clanove koji se ne slazu s vama. Nisi ti jedini koji je dao podrsku Mati Rimcu ovdje, ali sam jedino tebe izdvojio radi toga sto si podrsku dao napadajuci druge clanove, a ne uz objasnjenje zasto mislis da je Mate Rimac taj novi Nikola Musk ili Elon Tesla. Ja sam svoje elaborirao i ostavio dokument sa tajmlajnom koji zavrsava otprilike oko 2019-te ili -20-te. Nakon svega, Rimac sada mozda i moze zaposliti ljude sa znanjem, pa cak i nesto napraviti, ali i dalje smatram da je pocetak bio prodaja muda pod bubrege i vjerojatno pranje novca poreznih obveznika koje su Sanader i njegov otac po svemu sudeci zamracili.
NIXIE Napisano Septembar 26, 2023 #1719 Napisano Septembar 26, 2023 LightMatic, dejanco32, zerowaf and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 3 1
NIXIE Napisano Septembar 26, 2023 #1720 Napisano Septembar 26, 2023 (izmenjeno) Došla su teška vremena. Gasoline prices around the world, 18-Sep-2023 | GlobalPetrolPrices.com WWW.GLOBALPETROLPRICES.COM Gas prices by country using official data sources. Izmenjeno Septembar 26, 2023 od NIXIE
black coffe Napisano Septembar 27, 2023 #1721 Napisano Septembar 27, 2023 pre 21 časa, zerowaf reče I to je u redu, mislim na komunikaciju na temu Rimac. Moja je greska sto sam se izrazio kao da "zabranjujem" razgovor o Rimcu, no mozda je to bio i lucky punch, pa se ono sto je moglo postati osjetljiva tema zamrzlo do sljedeceg jutra. (Rimac nije osjetljiva tema. Ton komunikacije je bio osjetljiv.) Pisite o cemu god, ali ne maltretirajte druge clanove koji se ne slazu s vama. Nisi ti jedini koji je dao podrsku Mati Rimcu ovdje, ali sam jedino tebe izdvojio radi toga sto si podrsku dao napadajuci druge clanove, a ne uz objasnjenje zasto mislis da je Mate Rimac taj novi Nikola Musk ili Elon Tesla. Ja sam svoje elaborirao i ostavio dokument sa tajmlajnom koji zavrsava otprilike oko 2019-te ili -20-te. Nakon svega, Rimac sada mozda i moze zaposliti ljude sa znanjem, pa cak i nesto napraviti, ali i dalje smatram da je pocetak bio prodaja muda pod bubrege i vjerojatno pranje novca poreznih obveznika koje su Sanader i njegov otac po svemu sudeci zamracili. Ma ok , poslao sam Ti poruku (sad vidim da nije prošla) u smislu isprike (picojalci) jer nisam pod tim pojmom mislio na Tebe ni na bilo koga na forumu , neg na klimu koja je nastala oko tog "klinca" . Da budem sarkastičan pa da velim "ne pitajte me kako sam zaradio prvi milion" što je poznata fraza . Shvačam tvoje razmišljanje , i to je ok al "klincu" želim sreću i nadam se da će se iz svega roditi nešto dobro . Aj da pustimo tijeku vremena ... priču
black coffe Napisano Septembar 27, 2023 #1722 Napisano Septembar 27, 2023 Upravo sada, black coffe reče Ma ok , poslao sam Ti poruku (sad vidim da nije prošla) u smislu isprike (picojalci) jer nisam pod tim pojmom mislio na Tebe ni na bilo koga na forumu , neg na klimu koja je nastala oko tog "klinca" . Da budem sarkastičan pa da velim "ne pitajte me kako sam zaradio prvi milion" što je poznata fraza . Shvačam tvoje razmišljanje , i to je ok al "klincu" želim sreću i nadam se da će se iz svega roditi nešto dobro . Aj da pustimo tijeku vremena ... priču Znaš (vidiš iz mog pisanja da nis konfliktna osoba ) prema tome
NIXIE Napisano Septembar 27, 2023 #1723 Napisano Septembar 27, 2023 (izmenjeno) Koji auto (aute) imaš Black ako nije tajna? Izmenjeno Septembar 27, 2023 od NIXIE
shonne Napisano Septembar 27, 2023 #1724 Napisano Septembar 27, 2023 On 9/26/2023 at 10:32 AM, NIXIE said: Mene auto treba od point A do point B i da malo troši i da je mala registracija i da se ne kvari. Tjst4ug4XiOY4Vtn.mp4
NIXIE Napisano Septembar 27, 2023 #1725 Napisano Septembar 27, 2023 Neam Bugati i nisam toliko pocrneo u Grčkoj. Vix je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano Septembar 27, 2023 #1726 Napisano Septembar 27, 2023 (izmenjeno) Početak leta, prosečna potrošnja kuća - poso i jedna tura autoputem do IKEA, al to je bilo kratko ne računa se. Kad sam počeo non stop klimu da koristim, skočilo je na 5,3. Do Grčke i nazad, u odlasku 5,3 (čekalo se satima na granicama), povratak 4,9 i prosek opet 5,1. Proveravano reletivno nepreciznom čep-čep metodom u odlasku za Grčku, digitron kaže oko 0,2 više nego board, ali niko ne garantuje da na pumpama sipaju baš tačno, niti pištolji svi isključuju u istom trenutku. Makina je ova, sirotinjska bela poluklotara, 1.3 turbo diesel 95HP. Nije baš skroz klot, jer ima start-stop koji ne koristim, ima i nešto elektro opreme kao što su svi podizači stakala, mrdanje i grejanje retrovizora, bluetooth, tempomat, ali nema senzore, kamere, navigaciju, multimediju, grejanje za pedu, automatsku klimu i slično. Od svega navedenog bi poželeo možda samo kameru za rikverc, zbog sina, ništa više. Meni ne treba nikakva kamera. Izmenjeno Septembar 27, 2023 od NIXIE Vix je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Septembar 27, 2023 #1727 Napisano Septembar 27, 2023 pre 5 časa, black coffe reče Znaš (vidiš iz mog pisanja da nis konfliktna osoba ) prema tome Sve je u redu. Zaboravljeno. black coffe je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Septembar 27, 2023 #1728 Napisano Septembar 27, 2023 1 hour ago, NIXIE said: Početak leta, prosečna potrošnja kuća - poso i jedna tura autoputem do IKEA, al to je bilo kratko ne računa se. Kad sam počeo non stop klimu da koristim, skočilo je na 5,3. Do Grčke i nazad, u odlasku 5,3 (čekalo se satima na granicama), povratak 4,9 i prosek opet 5,1. Proveravano reletivno nepreciznom čep-čep metodom u odlasku za Grčku, digitron kaže oko 0,2 više nego board, ali niko ne garantuje da na pumpama sipaju baš tačno, niti pištolji svi isključuju u istom trenutku. Makina je ova, sirotinjska bela poluklotara, 1.3 turbo diesel 95HP. Nije baš skroz klot, jer ima start-stop koji ne koristim, ima i nešto elektro opreme kao što su svi podizači stakala, mrdanje i grejanje retrovizora, bluetooth, tempomat, ali nema senzore, kamere, navigaciju, multimediju, grejanje za pedu, automatsku klimu i slično. Od svega navedenog bi poželeo možda samo kameru za rikverc, zbog sina, ništa više. Meni ne treba nikakva kamera. Karavan po mogustvu, granica do 100kw i naravno rucni menjac 😁
NIXIE Napisano Septembar 27, 2023 #1729 Napisano Septembar 27, 2023 Nije karavan jer ne bi stao u garažu. Al je ko kombi neki mali.
Vix Napisano Septembar 27, 2023 #1730 Napisano Septembar 27, 2023 Kad smo vec kod automobilske teme... Moje zapazanje iz Francuske: trenutno nemam auto, a ako ga i budem imao, to sigurno nece biti dizel. Zasto? Osim sto ne volim klokotaranje i smrad dizela, ovde e su uveli klasifikaciju auta po nivoima zagadjenja, od 0 do 5. Ide otprilike ovako: 5 - stari dizeli proizvedeni pre 2000 te 4 - dizeli proizvedeni izmedju 2000te i 2005 te 3 - dizeli od 2005 te do negde 2015 te iili jos kasnije 3 - benzinci pre 2006 te ili 2007me 2 - Novi dizeli, mislim posle 2020 te ili tako nesto 2 - benzinci od 2007 me do 2011 te ili 2012 te 1- benzinci posle 2011 te 0 - elektricni i hibridi E sad, fazon je u tome sto se u gradovima primenjuju zone niske emisije, tj olauti sa brojem 5 i 4 vec ne mogu kroz njih, a 3 ke ce biti zabranjene od 2025 te. Ukratko, s dizelom u grad, nece da moze... Sta se desava na trzistu polovnjaka, raste cena benzincima, pogotovo onih sa br1. Dizeli polako ispadaju iz igre. Ali, tu ima jedan potencijalni problem: Gledam, gomila auta na parkingu su dizeli, br. 3. Gde ce, sta ce svi ti ljudi sa svojim autima, za samo 2 godine... dejanco32 and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Septembar 27, 2023 #1731 Napisano Septembar 27, 2023 nista se ti ne brini izracunjo francuz, kao i dosad, sto treba da se opara ide u zemlje Magreba Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Septembar 27, 2023 #1732 Napisano Septembar 27, 2023 5 minutes ago, Zen Mod said: nista se ti ne brini izracunjo francuz, kao i dosad, sto treba da se opara ide u zemlje Magreba Ide, ide . . . ali jos malo . . . . ostace to posle zabrane slanja u Magreb u matici, valjace za reciklazu kada se nema za bolje. Stay tuned . . . Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Septembar 27, 2023 #1733 Napisano Septembar 27, 2023 ma dobro isti djavo sto kazes, doce maca na vratanca - kad im Magreb dosao u dvoriste
NIXIE Napisano Septembar 27, 2023 #1734 Napisano Septembar 27, 2023 (izmenjeno) Sitna prašina (opasne mikročestice) se generiše danas većim delom iz kočnica i guma. Euro 5 i Euro 6 turbo diesel motori sa DPF imaju jako malu emisiju tih čestica iz motora. Tako da manje više svi slično zagađuju osim starih dizela pre Euro 4 standarda, onih Euro 4 bez DPF i brojnih produvanih krševa na benzin koji troše više ulja no benzina. Koliko god da stisnem pedalu gasa, nema dima nikakvog pozadi. Samo ne nađoh svoj auto u Vixovom spisku, Euro 6 iz 2017. Da znam da ne krećem za France ako ne mogu duđem. Izmenjeno Septembar 27, 2023 od NIXIE
чика-Брка Napisano Septembar 27, 2023 #1735 Napisano Septembar 27, 2023 DPF filteri su price za malu decu. LightMatic and black coffe je reagovao/la na ovo 2
NIXIE Napisano Septembar 27, 2023 #1736 Napisano Septembar 27, 2023 Nisu, zapuši se dobro kad je lošiji motor. Kad je dobar motor, ko da ga i nema.
LightMatic Napisano Septembar 27, 2023 #1737 Napisano Septembar 27, 2023 Kad je dobar motor onda dpf i ne treba. black coffe je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano Septembar 27, 2023 #1738 Napisano Septembar 27, 2023 pa bas i nije tako. jedan plus, DPF filter nije prica za decu kao AdBlue. LightMatic and black coffe je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah