Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 6.8k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

"Srela se posle dužeg vremena dva burazera. A burazeri su zato što ne mogu da se sete odakle se znaju, kako se zovu i šta bi jedan drugom mogli biti. "Zdravo, burazeru." "De si, burazeru." "Šta ima novo, burazeru?" Sve oprezno i polako, sve dok ne dođu do nekog dragocenog podatka o samima sebi. A najlepše je ako se na kraju otkrije da su burazeri rođena braća." . . . Duško Radović je uspevao da napiše horor priču o starenju tako da zvuči kao razgovor ispred dragstora. . . Najluđi i najpametniji ljudi često su ista osoba.:sarcastic_hand::loleverybody:

Napisano
pre 57 minuta, Doktor reče

. . . 

Šerovao na Fejs sa komentarom

Čovek izgovori "neenoooormalno" toliko dugo da reč uspe sama sebe da potvrdi. Nisam siguran da li slušam intervju ili gledam kako se Dorćol kompajlira u realnom vremenu.  :default_smesna:

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Šurda na mađarskom. Postoji čak čitava generacija Mađara koja zna ko je Ljubiša Samardžić, a nema pojma ko je igrao u pola njihovih domaćih serija iz tog perioda.:default_smesna:

Napisano

oduvek sam duboko prezirao nadsinhronizacije, bilo gde i bilo sta

izuzetak crtani, za decu koja jos ne znaju da citaju

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

oduvek sam duboko prezirao nadsinhronizacije, bilo gde i bilo sta

izuzetak crtani, za decu koja jos ne znaju da citaju

I Sundjer Bob i Pingvini sa Madagaskara, jer su Vaca ,Rahaja i ekipa bolja od originala.

Napisano
pre 3 časa, Zen Mod reče

Buddha is everywhere

It is…and local kami watched over him. :D  :D

Napisano

Bez ljutnje, jedan moj poznanik je na ovu izreku "Buda je svuda oko nas" dodavao "i budale također".

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...