Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 6.5k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Vintage afficionado Alexander Salesman coming out of Ancient Batch, Kentucky? :rofl:

Ovo mi pre liči na Stein-a, manje na Zen-a... Ne mislim na presenter-a...

Kad sam već ovde: Ima nade:

Napisano
Kad sam već ovde: Ima nade:

Vidio sam sličan performance u nekom od Europskih gradova, ali se ne mogu sjetiti gdje je to bilo. Možda sam čak i stavio link ovdje. Ne znam...Svakako odlična ideja i sviđa mi se kako je sve pripremljeno da slučajni prolaznici ne znaju tko je dio publike, a tko dio predstave dok se netko ne uhvati nekog instrumenta, odnosno, vjerojatno ispočetka misle da se ljudi samoinicijativno prihvačaju sviranja. :thumbsup:

Napisano

Ma nismo divljaci, samo ne umemo da se ponašamo u iznaenadnim lepim okolnostima. Predugo živimo u represivnim okolnostima, pa po malo podivljavamo. :shinymj5:

Naš narod je željan dobrog sadržaja, jedan od primera za to su koncerti violiniste Nemanje Radulovića.

Napisano

kada pogledam ovako nesto...tj zadnja dva posta, jeza me uhvati i bivam tuzan...

ma mi smo bre divljaci...

Nemoj tako! Pogledaj Žikin post iznad toga: http://www.diyaudio.rs/topic/113-zanimljivi-sme%C5%A1ni-na-you-tube/page-118#entry177359

Ma nismo divljaci, samo ne umemo da se ponašamo u iznaenadnim lepim okolnostima. Predugo živimo u represivnim okolnostima, pa po malo podivljavamo. :shinymj5:

Naš narod je željan dobrog sadržaja, jedan od primera za to su koncerti violiniste Nemanje Radulovića.

Potpis! :ok:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...