Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 6.5k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

I ja sam se pitao kao mali a i moja deca su pitala nas roditelje zašto se žrtve ne brane. Evo primera da se brane:

Napisano

iskreno ne znam gde je bilo...pijem kafu i gledam vesti danas, jedan prijatelj na fb izbacio...

bolje nisu mogli da naprave :D

Napisano

E u ... 

Daaaa.. setih se, juče su ovi na B92 pride dodali da u Srbiji ima neki diplomata, šta li, koji se preziva Mali... očekuju voditelji vest da ga je i Mali primio... Kurz-a...

Ispala bruka od nespretno složene rečenice...

Napisano

Ta Pusićka je takvo jedno napuhano biće da je užitak novinarima bio ovo čitati. Nije to slučajno.

Ne znam, prema nama (meni i društvu) se ponašala krajnje korektno prošle godine u Starom Gradu na Hvaru - a nije bilo ni kamera ni novinara da to zabilježe... Al' vi znate vaše... :buehehe: ("naše su naši - vaše su vaši" - što reče jednom prilikom moja ćera dok je objašnjavala nešto na konto muško-ženskih odnosa i ko je čiji...)

Napisano

Eto vam ih, neka ovi naši postanu vaši, ja potpisujem, bolje ništa nego nešto. :wink2:

Ali istina je da se "cijela nacija raduje Kurtzu", kad nema ništa bolje. :msn-rofl:

Napisano

Ne znam, prema nama (meni i društvu) se ponašala krajnje korektno prošle godine u Starom Gradu na Hvaru - a nije bilo ni kamera ni novinara da to zabilježe...

U to ne sumnjam!

Ljudi kod nas imaju neke druge prigovore na nju (a taman i da imam volje pričati o tome, ne bih to radio na nijednom forumu), ali me ne čudi ako je bila ljubazna prema gostima. Tako i treba biti.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...