zerowaf Napisano pre 2 časa #133 Napisano pre 2 časa pre 29 minuta, Mikorist reče Ja sam sa onoga sveta, pa se ovde samo javljam. Na onom svijetu sam bio oko 13.8 milijardi godina. Na ovome nisam ni pune 53 i ostalo mi je jos, po statistici, mozda 25 prije nego se vratim na onaj. Sve gluposti ovog svijeta me se ne doticu jer nemam previse vremena za gluposti. Gledam da ponesem ako je nesto bilo lijepo i da u svemu vidim ljubav. LightMatic, Mikorist and Lemić je reagovao/la na ovo 3
zerowaf Napisano pre 2 časa #134 Napisano pre 2 časa pre 4 minuta, Zen Mod reče jes vala jedino meni majka odma rodila bradu i naocare Ti si kao Pubert Adams! Zapravo i bolji s bradom i naocalama! Lemić and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1
aaa zmaju! Napisano pre 1 sat #135 Napisano pre 1 sat E jeb.m ti osigurač, se vi odošte zerowaf, Lemić, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 4
zerowaf Napisano pre 1 sat #136 Napisano pre 1 sat Pa o strujnoj letvi se nema vise sto reci dok ne dodje postar s paketom. Lemić and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano pre 1 sat #137 Napisano pre 1 sat Pregorio nam osigurač. Lemić je reagovao/la na ovo 1
Lemić Napisano pre 1 sat Autor #138 Napisano pre 1 sat Vratiću se na problematiku, čuvenu unikatnu Hiragu ala Bradač, koja je potukla kamaru pojačivača sve do GM70 Ongakua, radili smo Profa i ja tako što su svi delovi pre lemljena očišćeni Kramolinom, današnjim Caigom. Laza, koji je bio hifi fanatik, u pravom smislu te reči, čistio je sve kontakte godišnje, krene redom od igle pa do utičnice u zidu i govorio mi da je neverovatna razlika. Ja sam tu i tamo čistio alkoholom, a sad sam nabavio konačno veliku bočicu Caiga. Kramolin je bio za čišćenje i za prezervaciju, razvijen je za Apolo NASA, što znači da ljudi znaju za mikro parizitivnost u provodnicima i kontaktima još odavno, ali sem eto Laze nikog nisam upoznao da posvećuje toliku pažnju tome.
Mikorist Napisano pre 1 sat #139 Napisano pre 1 sat pre 2 minuta, LightMatic reče Pregorio nam osigurač. Licna je tanka bakarna žica u osiguraču. Najsitnija, ali presudna. Nije tu da bude jaka, nego da pregori prva. Tako je i s čovekom. Pritisak, zahtevi, brzina, stalni napon. Ne pukne telo odmah. Ne pukne ni sistem. Pregori licna u glavi. Čovek još radi, govori, reaguje. Ali nema više fine regulacije. Sve je ili uključeno ili isključeno. Razlika nestane. I onda se ne kaže: preopteretili smo ga. Kaže se: nešto mu fali. Licna se menja, ne zateže. Čovek se rastereti, ne lomi. Kad pregori licna, kvar nije u njoj. Kvar je u prohtevima koji ne znaju meru. Lemić and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano pre 1 sat #140 Napisano pre 1 sat meni majka zaboravi roditi licnu zerowaf, LightMatic and Lemić je reagovao/la na ovo 1 2
aaa zmaju! Napisano pre 1 sat #141 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Pa kako ti uši ne padaju? Izmenjeno pre 1 sat od aaa zmaju! LightMatic and Lemić je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano pre 1 sat #142 Napisano pre 1 sat ne pratis na casu - naocare ih drze zerowaf, aaa zmaju!, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
aaa zmaju! Napisano pre 1 sat #144 Napisano pre 1 sat Eee... svako nosi svoj krs LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 30 minuta #145 Napisano pre 30 minuta pre 32 minuta, aaa zmaju! reče Eee... svako nosi svoj krs kako zna i umije....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah