Zen Mod Napisano %s u %s #23 Napisano %s u %s moj Majstore, lako je tebi ....... kad umeš i imaš š'čim ...... BANAT and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
BANAT Napisano pre 6 časa Autor #24 Napisano pre 6 časa Zavrsio sam i drugi blok , proradio je kao i prvi iz cuga ! , isto tako radi bez ikakvog suma bruma ili izoblicenja . krca44, LightMatic, Ikaro and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2
BANAT Napisano pre 5 časa Autor #25 Napisano pre 5 časa Nakon ovih blokova sledi mi DIY para 270-300W blokova sa 6xEL34 gde su svi delovi spremni za ugradnju , naponi ce biti B+=800V /+g2=400V koristeci isti ovaj provereni koncept ali sa malo drugacijim ulazno-drajverskim lampama , najverovatnije ce ici 6CG7(E80CC) i EF86 ,... krca44 and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano pre 2 časa #26 Napisano pre 2 časa ako ti treba EF86 javi greota da se prodaju a greota i da stoje BANAT je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 1 sat #27 Napisano pre 1 sat pre 4 časa, BANAT reče Zavrsio sam i drugi blok , proradio je kao i prvi iz cuga ! , isto tako radi bez ikakvog suma bruma ili izoblicenja . Nisam ni sumnjao BANAT je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano pre 1 sat Autor #28 Napisano pre 1 sat 33 minutes ago, Zen Mod said: ako ti treba EF86 javi greota da se prodaju a greota i da stoje Aco imam neku kolicinu tako da mi za sada ne trebaju , u svakom slucaju hvala ti na ponudi !
BANAT Napisano pre 1 sat Autor #29 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Moram reci da je ovaj provereni sistem rada EL34 u PP-AB1 klasi mnogo zgodan za drajversku triodu ,odnosno drajvanje g1-4xEL34, merim negativni prednapon prvih resetki i on se krece samo oko -24Vdc !, pri podesenim mirnim anodnim strujama od 4x25mA ,a pri anodnom naponu +600Vdc i +g2=300Vdc , sto meni znaci da drajverska trioda ne mora da se ``znoji`` da bi ih poterala na max. pobudu od oko 4x120mA ,tako da je ujedno i distorzija iz ulazno drajverskog stepena minimalna , sve cetiri izlazne lampe su poprilicno hladne sto ce opet da im poprilicno produzi vek pri normalnom koriscenju pojacala , pogotovu pri tisem svakodnevnom slusanju muzike ,ali zato kada zatreba izlazne snage ima je u rezervi pojacala dovoljno . Izmenjeno pre 1 sat od BANAT krca44 je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah