Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
10 minutes ago, NIXIE said:

Vidiš da može da se zalemi, ako ne drhte ruke. :laugh1tooht:

Ovaj moze, ali drugi ce malo teze ici zbog dual bipolarnih tranzistora (cekam za njega hotplate da mi stigne i ostatak komponenti, mada probacu jedan i rucno). Da sam stavljao pojedinacne ovako, ne bih mogao da nabazdarim da bude dimenzija iole prihvatljiva 😅 Naravno, ganjao sam single pcb zbog jeftinije assembly izrade (jeftinijeg i brzeg prototipovanja). 

Napisano

Zar se isplati toliko muke, ako kod malih žutih ima toga već napravljenog... :blink:

Napisano
Pre sat vremena, zek reče

Zar se isplati toliko muke, ako kod malih žutih ima toga već napravljenog... :blink:

Hteo sam da kupim neke za probu, ama odustao sam brzo. Nešto sam nepoverljiv jako. Ima kopija Sparkosa, koštaju skoro isto ko original. :laugh1tooht:

Napisano
14 minutes ago, NIXIE said:

Dal da bušim rupu za trimer, ako je to trimer za DC offset?

Bursoni.jpg

Nema za sta drugo. Mislim ima, ali ne verujem da su promenili u poslednjoj generaciji. 

Napisano
21 minutes ago, Brijac said:

Nema za sta drugo.

Mozda ima strujni izvor na izlazu kao opterecenje, pa odabira najpovoljniju za opamp, sa najmanje distorzije. Pa okretanje trimera moze da ga uvede medju obicne opampove.

Napisano

Kad god sam ih nešto pitao preko linka na Bursona sajtu, nisu mi odgovorili. Sad opet da pitam za ovo, ne verujem da ima svrhe.

Napisano
pre 1 minut, NIXIE reče

Kad god sam ih nešto pitao preko linka na Bursona sajtu, nisu mi odgovorili. Sad opet da pitam za ovo, ne verujem da ima svrhe.

Sparkos odgovara na sve mejlove ;)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...