ManicP Napisano April 13, 2021 Share #45 Napisano April 13, 2021 57 minutes ago, Mikorist said: ama znam lično softveraše sa platom od 2K evra koji rade na raspalim laptopovima od pre 10 godina. Zavisi šta se radi... ...meni ovo štucne kad učitam AutoCAD nekog velikog objekta ili pdf istog vladd je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano April 13, 2021 Share #46 Napisano April 13, 2021 Za grublje poslove koristim ovo: Panasonic Toughbook CF-C2. Vučem ga po terenu, flešujem traktore i kombajne po njivama, pokisne, ugreje se na suncu da ne sme da se dirne rukom, smrzne se da se lepi za ruke, baterija drži 12-14 sati, plus je izmenjiva u radu (ima jednu internu da “premosti” par minuta). Sertfikovan na pad na beton sa metar visine i ima oluk ispod tastature da iscuri voda napolje. i5, 12gb i nekoliko SSD-a sa raznim sistemima, svaki u svojoj fiokici i menjaju se za 2 sekunde. Aciko, vladd, dejanco32 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 13, 2021 Share #47 Napisano April 13, 2021 pre 15 minuta, ManicP reče kad učitam AutoCAD ja ga nikad otvorio nisam...lazem kad sam sestri instalirao tad Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 13, 2021 Share #48 Napisano April 13, 2021 pre 12 minuta, gluv_i_udaren reče Za grublje poslove koristim ovo: Panasonic Toughbook CF-C2. Vučem ga po terenu, flešujem traktore i kombajne po njivama, pokisne, ugreje se na suncu da ne sme da se dirne rukom, smrzne se da se lepi za ruke, baterija drži 12-14 sati, plus je izmenjiva u radu (ima jednu internu da “premosti” par minuta). Sertfikovan na pad na beton sa metar visine i ima oluk ispod tastature da iscuri voda napolje. i5, 12gb i nekoliko SSD-a sa raznim sistemima, svaki u svojoj fiokici i menjaju se za 2 sekunde. dobar...volim te robusne gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 13, 2021 Share #49 Napisano April 13, 2021 19 minutes ago, gluv_i_udaren said: Za grublje poslove koristim ovo: Panasonic Toughbook CF-C2. Vučem ga po terenu, flešujem traktore i kombajne po njivama, pokisne, ugreje se na suncu da ne sme da se dirne rukom, smrzne se da se lepi za ruke, baterija drži 12-14 sati, plus je izmenjiva u radu (ima jednu internu da “premosti” par minuta). Sertfikovan na pad na beton sa metar visine i ima oluk ispod tastature da iscuri voda napolje. i5, 12gb i nekoliko SSD-a sa raznim sistemima, svaki u svojoj fiokici i menjaju se za 2 sekunde. nis' ti bogami ni gluv ni udaren gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 13, 2021 Share #50 Napisano April 13, 2021 Meni ako treba nešto da uradim na zver mašini odem na server gde je AMD EPYC 7502P. Na njemu ne štuca ništa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano April 13, 2021 Autor Share #51 Napisano April 13, 2021 36 minutes ago, Mikorist said: Meni to sve isto sranje. Na laptopu samo terminal koristim. A Desktop je za izivljavanje namenjen. Desktop računar ne posedujem poslednjih 10+ godina. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 13, 2021 Share #52 Napisano April 13, 2021 Praktično bih i ja mogao. ALi onda (moram) da otvaram sve (zahtevne stvari) iz Clouda. Kroz Nomachine Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano April 13, 2021 Share #53 Napisano April 13, 2021 Kako radi Nomachine u odnosu na Anydesk? Anydesk koristim vec par godina, prezadovoljan sam. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 13, 2021 Share #54 Napisano April 13, 2021 Nomachine koristim od 2010 neđe.....nisam upoređivao. Msm...šta reći...Juče gledao sa sinovog računara 4K film kroz Nomachine u full screen...Kao da sam gledao na svom...Nema lagovanja.Nema seckanja...dodouše ovo je gigabitna mreža Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano April 13, 2021 Share #55 Napisano April 13, 2021 https://hackaday.com/2020/11/23/booting-a-pc-from-vinyl-for-a-warmer-richer-os/ E je*i ga bože vladd je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano April 13, 2021 Share #56 Napisano April 13, 2021 Gde te nadjose, u zicu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano April 13, 2021 Share #57 Napisano April 13, 2021 Sa sve 5.25 flopijem, koji je sporiji od gramofona Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanco32 Napisano Septembar 22, 2022 Share #58 Napisano Septembar 22, 2022 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 22, 2022 Share #59 Napisano Septembar 22, 2022 Kod nas prodaju izlozbene kao nove, khm tehnomanija khm. Nema nikakvog vracanja fabrikama itd. Refurbished kod nas obicno znaci otisla memorija, radjen reballing ili reflow, u prevodu popravka dejanco32 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Septembar 22, 2022 Share #60 Napisano Septembar 22, 2022 tehnomaniju zaobilaziti u sirokom luku. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah