Jump to content

Stradi

Član
 • Content count

  717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Stradi last won the day on June 3

Stradi had the most liked content!

6 Followers

About Stradi

 • Rank
  Radiša
 • Birthday 08/06/62

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Šta trenutno slušam . . .

  Nesto posebno Bolja je live verzija iz Beograda koncert u Domu Sindikata 1976 ali ga nema na YT nazalost samo u arhivama radio Beograda.
 2. Woland

  Woli go for it (OB) and you will never come back, believe me. Some clever design with wings on the sides and you will hear what does it mean sky is limit.
 3. Šta trenutno slušam . . .

  Jedna od boljih njegovih. Ovde se moze cuti ta njegova specificnost u sviranju solo gitare koja ga je izdvojila i kao bluzera a posebno kao white blues man.
 4. Šta trenutno slušam . . .

  Provereno dobro
 5. Šta trenutno slušam . . .

  Upravo na Beogradu 202 slusam. Snimak sa koncerta u Beogradu 1976god.
 6. @2a3 trazi @sir Oliver-u 2a3 uparene kad vec nudi lampione za trampu tamam da malo osveziz zvuk.
 7. OTL - potreban majstor

  Za nas neupucene sta je ZERO trafo i gde to stoji.
 8. Little Dot+ Headphone amp ... negde u sistemu broomi

  Kako se to radi provera unimerom da li su pravilno uzemljeni. Samo ako je ikako moguce da ne moram na vecernji kurs iz elektonike da bi razumeo.
 9. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Uzivali smo jer smo ipak dobili kafu mada je nismo doneli. Ja zelim da kazem @Vix-u da jos cvrsce ostajem pri savetu da napravi ono sta skrstic poseduje jer sam se opet juce uverio da fenomenalno zvuce a oni koji me znaju takodje znaju da ja uvek pre kritikujem nego li hvalim ali ovde skoro da nema mesta kritici. Ako treba Vix trampi tvoj Fostex za 207. Sa dobrim lampasem ono Krsticevo svira za 9-ku. Sa onom njegovom AB klasom Folsonom je takodje jako dobro samo sto je i toliko dobro da pokaze mane tog pojacalca. ali to Vix shvati u svetlu ne da ne valja pojacalce nego da je bilo boljih na istom mestu.
 10. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Nastavak od juce. Ista pojacala , drugi zvucnici i drugi stan a i drugi TV Mi kada idemo u goste ne nosimo kafu nego pojacala koja god nadjemo za uporedjenje jer ova nasa "ekipa" stoji na stanovistu da bez obzira na nase iskustvo i usi nije moguce proceniti kvalitet zvuka celog sistema tudjeg sve dok se ne uporedi sa necim pa vodjeni time uvek nosimo i po nesto da imamo za uporedjenje . Moze se cuti da li nesto valja ili ne to naravno ali kada su potrebna sitna crevca onda je uporedjenje neophodno za izvodjenje validnih ili bolje reci validnijih zakljucaka koji iz dzenlmenstkih razloga uvek ostaju sa nama ako ostali ucesnici nisu clanovi foruma. Moze javni komentar samo za sprave clanova foruma ( ) mada i to izbegavamo.
 11. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Cuces obecao sam ti a ja sam covek od reci to znas,. Samo da nam ukucani odu u neki shoping,
 12. Čime se zanimam... (ovih dana )

  Evo malo drugacijih lampi od prosli put, "Obracun" drugarski EL 84-tvorki. Uslovi nerealni sa kabuki "ormanima" . Za digitaliju se obratite @skrstic-u. Mislim vikend je pa da se druze malo ova pojacalca.
 13. Nosači mrežica

  Onda izes rupu
×