zika Napisano Januar 6 Share #3477 Napisano Januar 6 Welcome to the public domain, Mickey Mouse - The Verge WWW.THEVERGE.COM Steamboat Willie finally slips out of copyright today. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 7 Share #3478 Napisano Januar 7 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3479 Napisano Januar 25 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 25 Share #3480 Napisano Januar 25 ^ Reko' ti ja već. Užasno loš kasting. Izuzev . . . . Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3481 Napisano Januar 25 Ja ti rekoh... Ovde čemo da vidmo da li je bolji od Nolana u smislu kinematografije... A za kasting krivim ženu njegovu . Čovek je umetnik više nego što ima smisla za organizaciju i odabir glumaca. Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3482 Napisano Januar 25 Biće zanimljivo videti njegov Rendezvous with Rama gde će da mu bira glumce Morgan Freeman Rendezvous with Rama - Trivia - IMDb WWW.IMDB.COM Rendezvous with Rama - Trivia on IMDb: Cameos, Mistakes, Spoilers and more... Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 25 Share #3483 Napisano Januar 25 Sada sam opet prelistao sa IMDb-a glumce, Ženski roster izuzev Zendaya-e ( tiha jeza ) i više nego dobar. Ma . . . . odličan. Muški roster - dosta loš, bolje reći, trapav odabir. Uloga Barona poverena Skarsgardu. Meh. Najblaže rečeno za Stelana S., uostalom kao i za ostale iz njegove porodice koji "haraju" Holivudom. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3484 Napisano Januar 25 Ako ti je za utehu neće preživeti Baron ovaj deo. Alija će da ga skrati za glavu Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 25 Share #3485 Napisano Januar 25 nem ja nista protiv castinga, moj glavni problem da se opustim i zaboravim da cela saga ima 20++ knjiga ene, sta reci o ukusima ........ popularnost ne da nije merilo kvaliteta ........ eo ti primera - John Carter - ne moz mu pera odbiti - doslovce pracenje knjige, skoro pa dovoljno dugacak, produkcija na nivou, gluma na nivou ........ a flopnuo na box office nije raja spremna da popusi nista sto nije nahajpovano do nebesa, nema naviku da ukljucuje mozak pa je mlako sve sto se ne deli sa buljukom Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 25 Share #3486 Napisano Januar 25 3 minutes ago, Doktor said: Uloga Barona poverena Skarsgardu nemoj tako - realno jedino sto mozes da mu prigovoris da je nekad uradio nesto eto da bi imao za sunke i vino manje je smirao od Al Pacina, kad bolje pogledas ..... a Pacinu se sve oprasta da nije nista drugo uradio nego par uloga i usput napravio svu tu decu ........ ene, iskreno, samo Flokija sto je napravio, dovoljno u glumacke anale da bude upisan mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 25 Share #3487 Napisano Januar 25 ^ Sve to stoji, ali je ipak malo preterao sa pojavljivanjem poslednjih par godina. Doduše, nisu svi Brando. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3488 Napisano Januar 25 pre 6 minuta, Zen Mod reče cela saga ima 20++ knjiga Mislim da će da uradi i treću knjigu kao film Denis Villeneuve Teases Possible Dune: Part Three Based On Dune Messiah: ‘There Are Words On Paper’ – Exclusive WWW.EMPIREONLINE.COM Could we return to Arrakis one more time? Read more at Empire. Znaš i sam koliko je zajeban taj deo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3489 Napisano Januar 25 Ne znam ni kako to misli da izvede a da ga ne canceluju u Holivudu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 25 Share #3490 Napisano Januar 25 8 minutes ago, Doktor said: ^ Sve to stoji, ali je ipak malo preterao sa pojavljivanjem poslednjih par godina. Doduše, nisu svi Brando. tolka familija trosi puno sunke i vina 1 minute ago, Mikorist said: Ne znam ni kako to misli da izvede a da ga ne canceluju u Holivudu utom, ne zaboravi da Ramanci sve rade triput Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanco32 Napisano Januar 25 Share #3491 Napisano Januar 25 (izmenjeno) Meni sve nekako deluje da u poslednje 2 godine scenarije za filmove piše veštačka inteligencija Izmenjeno Januar 25 od dejanco32 zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #3492 Napisano Januar 25 pre 6 minuta, dejanco32 reče Meni sve nekako deluje da u poslednje 2 godine scenarije za filmove piše veštačka inteligencija Piše sve. Blic, Kurir , Pink..... Ili Besknačan broj treniranih majmuna lupa po tastaturi pokušavajući da smisli tekst i naslov. Infinite monkey theorem - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG dejanco32 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 31 Share #3493 Napisano Januar 31 Leonardo je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 6 Share #3494 Napisano Februar 6 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 7 Share #3495 Napisano Februar 7 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 9 Share #3496 Napisano Februar 9 The Beekeeper (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 45m | 18 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 15 Share #3497 Napisano Februar 15 https://youtu.be/igtwOdqboT0?si=7efaz8Oteyc9UMJy Ovo će da bude bruka od Soundtrack-a. Koliko liči na Vangelisa suza mi krenula p.s. Yamaha's CS-80 svira ovde Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 16 Share #3498 Napisano Februar 16 Sad definitivno znamo ko glumi Aliju Atreides Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah