Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
4 minutes ago, Mikorist said:

jel moguce da stize u martu - aprilu ?:bad_boys_20:

Pa valjda mora da odleži u karantinu zbog virusa ...:cray:

Napisano
Just now, zek said:

Pa valjda mora da odleži u karantinu zbog virusa ...:cray:

jes vala... ovo je inace tema vezana sve za ebay... problematika i sl...

mogu i anegdote:laugh1:

Napisano

Konektori... nakon 2 meseca ja tražio refund, nisu stigli... nedelju dana trajalo ubeđivanje sa prodavcem, i vratio mi pare. Nedelju dana nakon toga stigli. Izvinio sam se prodavcu i uplatio mu na paypal.

Znači 2 ipo meseca :D I to bilo maj jun, daleko od njihove NG.

Napisano

Evo meni crni vitroplast iz kine svečano došao na našu carinu pre neki dan posle 4 i  po meseca. Refund sam dobio pre 2 i po meseca, nisam očekivao da će stići. Još dok sad ovi naši "obrade" pošiljku :frusty:

Napisano

Apsolutno nema pravila, više puta naručivano preko Ali-ja i drugih firmi, od 15 dana do preko dva meseca. Imali smo slučaj da su nam neki delovi na adresu u Minhenu stigli za nedelju dana.

Napisano

Skoro dva meseca za jednostrano metalizirane universalne pcb...

Napisano
8 hours ago, krca44 said:

Skoro dva meseca za jednostrano metalizirane universalne pcb...

Meni su te iste stigle brzo, ne sećam se tačno koliko brzo ali znam da ih nisam imao, a trebale su mi, poručio i brzo su stigle. Nema nikavih pravila, plus nikad se ne zna koliko će  da provedu na carini i da li naša pošta tiho štrajkuje, ili su Kinezi u nekom haosu usled velikog broja pošiljki, ili se paket uputo pogrešnim putem pa ga vraćaju pošiljaocu i ponovo šalju.

Napisano

nema pravila.pred novu godinu sporije.neki put stigne da ne poverujes-nesto preko svedske???neki put se ceka da se napuni kontejner pa onda somalijski pirati uspore brod i popiju sve bez somalijera...svasta ima.mozda kad bi kupio robe za ceo kontejner..samo varijanta,razmisljamo..

Napisano
5 hours ago, NIXIE said:

Nema nikavih pravila

Taman sam mislio da vidim kako na Ebay-u ide dispute, toliko je vremena proslo.. kad stigose.

Napisano
3 hours ago, Mikorist said:

inače ih nije loše imati. Ono kad lemiš, lakiraš i slično :rasta:

... kad dišeš napolju...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...