ninja Napisano Decembar 5, 2020 #2861 Napisano Decembar 5, 2020 1 minute ago, shonne said: @Mikorist ne bih ja dirao preamp usled ove epidemije. Stavio bih ga na terasu i tek za mesec dana uneo u sobu Ima on proceduru za to, pranje, alkoholisanje, UV lampa pa onda karantin od 4 sedmice ....
Leonardo Napisano Decembar 5, 2020 #2862 Napisano Decembar 5, 2020 Ako je diy. prinova prethodno poškropljena jabukovačom i okađena žutom Dravom, Koronu ne bi detektovalo ni zmajevo Vatreno oko. Ne treba nikakav karantin.
shonne Napisano Decembar 5, 2020 #2863 Napisano Decembar 5, 2020 2 minutes ago, Leonardo said: Ako je diy. prinova prethodno poškropljena jabukovačom i okađena žutom Dravom, Koronu ne bi detektovalo ni zmajevo Vatreno oko. Ne treba nikakav karantin. to je za Miku definicija mutiranog virusa Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2020 Autor #2864 Napisano Decembar 5, 2020 Mikum sad tapka ispred zgrade poneo laptop, za svaki slucaj ..... ako sam ga ispalio - ubija server namrtvo
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2868 Napisano Decembar 5, 2020 pre 36 minuta, Zen Mod reče flasira ga vec slušam....na amount 11 otpada malter gain 6db - preko toga ne mogu zbog komšija... sad sam prebacio na slušalice ...ma idi ....kolkooš više detalja sa DAC širina pozornice ide u beskraj Srecko and aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2869 Napisano Decembar 5, 2020 ovo se razlikuje od prošlog Irona....i to žestoko...slojevito se razlikuje....šta mu je uradio pojma nemam Srecko je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Decembar 5, 2020 #2870 Napisano Decembar 5, 2020 Zamadjijano nego sta...seckao zice zlatnim srpom
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2020 Autor #2871 Napisano Decembar 5, 2020 6 minutes ago, Mikorist said: ovo se razlikuje od prošlog Irona....i to žestoko...slojevito se razlikuje....šta mu je uradio pojma nemam nema razlike, koja god da je iteracija u pitanju msm, ima razlike u odnosu na prvu iteraciju sa Diamond buffers, ali mislim da ti taj nisi ni slusao
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2872 Napisano Decembar 5, 2020 hahahahahahaqhahahahhahahahahahahahahaqhahahahhahahahahahahahahaqhahahahhahaha eto to mi je ceo revju Srecko je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2873 Napisano Decembar 5, 2020 pre 3 minuta, Zen Mod reče nema razlike, koja god da je iteracija u pitanju msm, ima razlike u odnosu na prvu iteraciju sa Diamond buffers, ali mislim da ti taj nisi ni slusao ne znam koju si mi verziju slao ali ovo bolje svira....da ne pričam o preciznosti volume dugmeta....
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2020 Autor #2874 Napisano Decembar 5, 2020 3 minutes ago, Mikorist said: ne znam koju si mi verziju slao ali ovo bolje svira....da ne pričam o preciznosti volume dugmeta.... ne mogu ni ja da se setim ...... al prakticno i zvucno nema razlike izmedju varijante sa kanalnim pcbs posebno, i ovoga...... sem sto je ovo sad optimizovano za assembly i lepse izgleda kao sto rekoh - ignorisati Diamond buffer iteraciju, srecom nadjoh kurentne Toshiba JFets
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2876 Napisano Decembar 5, 2020 Pre sat vremena, Zen Mod reče ako sam ga ispalio - ubija server namrtvo Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2020 Autor #2877 Napisano Decembar 5, 2020 gotovo, nema vise sta da mu pravim, otkovace nasu malu DIY zajednicu, sta cemo bez webhamstera ........
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2878 Napisano Decembar 5, 2020 dubok NAKLON za ovaj uredjaj....nikad u zivotu nisam cuo ovako dobar preamp... ma ne samo preamp... preciznost ovoga je nemerena Srecko je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2020 Autor #2880 Napisano Decembar 5, 2020 eo kako da izbacis taj treci opamp u odnosu na sad ce izgubis 6db iz DACa ali ih imas u preampu na raspolaganju Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Decembar 5, 2020 #2881 Napisano Decembar 5, 2020 ama nema potrebe....ove rezerve snage koje ima me oduševljava....a nikavo izobličenje nema...nikakvo brundanje.... nemam želju da čačkam - TOLIKO JE DOBRO JEDNO NA DRUGO Srecko je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2020 Autor #2882 Napisano Decembar 5, 2020 zazuljace sutra ........ ninja je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah