Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
1 minute ago, shonne said:

@Mikorist

ne bih ja dirao preamp usled ove epidemije. Stavio bih ga na terasu i tek za mesec dana uneo u sobu :D

Ima on proceduru za to, pranje, alkoholisanje, UV lampa pa onda karantin od 4 sedmice .... :rofl:

Napisano

Ako je diy. prinova prethodno poškropljena  jabukovačom i okađena žutom Dravom, Koronu ne bi detektovalo ni zmajevo Vatreno oko. Ne treba nikakav karantin.

Napisano
2 minutes ago, Leonardo said:

Ako je diy. prinova prethodno poškropljena  jabukovačom i okađena žutom Dravom, Koronu ne bi detektovalo ni zmajevo Vatreno oko. Ne treba nikakav karantin.

to je za  Miku definicija mutiranog virusa :D

Napisano

Mikum sad tapka ispred zgrade

poneo laptop, za svaki slucaj ..... ako sam ga ispalio - ubija server namrtvo

:rofl:

Napisano
pre 36 minuta, Zen Mod reče

flasira ga vec

slušam....na amount 11 otpada malter gain 6db - preko toga ne mogu zbog komšija...

sad sam prebacio na slušalice ...ma idi ....kolkooš više detalja sa DAC:D

širina  pozornice :) ide u beskraj

Napisano
6 minutes ago, Mikorist said:

ovo se razlikuje od prošlog Irona....i to žestoko...slojevito se razlikuje....šta mu je uradio pojma nemam

nema razlike, koja god da je iteracija u pitanju

msm, ima razlike u odnosu na prvu iteraciju sa Diamond buffers, ali mislim da ti taj nisi ni slusao

Napisano
pre 3 minuta, Zen Mod reče

nema razlike, koja god da je iteracija u pitanju

msm, ima razlike u odnosu na prvu iteraciju sa Diamond buffers, ali mislim da ti taj nisi ni slusao

ne znam koju si mi verziju slao ali ovo bolje svira....da ne pričam o preciznosti volume dugmeta....

Napisano
3 minutes ago, Mikorist said:

ne znam koju si mi verziju slao ali ovo bolje svira....da ne pričam o preciznosti volume dugmeta....

ne mogu ni ja da se setim ...... al prakticno i zvucno nema razlike izmedju varijante sa kanalnim pcbs posebno, i ovoga...... sem sto je ovo sad optimizovano za assembly i lepse izgleda 

kao sto rekoh - ignorisati Diamond buffer iteraciju, srecom nadjoh kurentne Toshiba JFets

Napisano

gotovo, nema vise sta da mu pravim, otkovace nasu malu DIY zajednicu, sta cemo bez webhamstera ........

Napisano

eo kako da izbacis taj treci opamp

u odnosu na sad ce izgubis 6db iz DACa ali ih imas u preampu na raspolaganju

Topping for Mikum.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...