Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Miko, to samo znači da mnogo dobro poznaješ svoje uređaje, elemente, kablove itd. Osećaš, detektuješ i razlikuješ informacije koje primaš.

Isto kao što daroviti enolozi razlikuju detalje u kompoziciji vina  ili  čuveni pokojni kuvar Robuschon  što je razlikovao ukuse i detektovao začine u jelima.

Ti si za bolji forum, a ne za ovu našu prčvarnicu!  :msn-rofl: 

• Odgovora 1.1k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
pre 2 minuta, Leonardo reče

Isto kao što daroviti enolozi razlikuju detalje u kompoziciji vina  ili  čuveni pokojni kuvar Robuschon  što je razlikovao ukuse i detektovao začine u jelima.

moguće...ali to nema mnogo veze sa čulom ukusa....nego mozak kako obradi:rofl:

Napisano

ja recimo nemam pamćenje i sluh kao žena...ona može da zapamti recimo celu kompoziciju jednom da je čuje.... da napiše note iste...ja to jednostavno ne umem...

ili ćera kako slika od rođenja.... ja sam i dalje na nivou čiča gliše:smesna:

Napisano
pre 20 minuta, Leonardo reče

Ti imaš mozak za bolji forum, a ne za ovu našu prčvarnicu! 

koji je to forum bolji od ....

p.s.

ne brinite neću da smaram više sa ovim....;)

Napisano
to bolje ne moze da svira od 0.22 solid core posrebrenog bakra u kujdajteflonizolaciji
ako se iole cuje razlika
al, ajd, bitno da je tebi bilo lepo kad si prezicavao...........
nego se pitam, mogao sam ti ga poslati neozicena, sto sam se uopste zamajavao ......... 

Ma Zene, Mika je samo to fino-učtivo rekao da je potpuno dezinfikovao kornjačicu[emoji1].
Napisano
pre 23 minuta, Srecko reče

Ne znam da li je Mikina supruga skapirala šta bi bila za Miku najgora kazna kad nešto pogreši a svima nam se to dešavaemoji1.png.

još bolji test je da mogu na slepo da prepoznam zvuk između kontračinele od 12 i 14 inča;)

RmqP.gif

Napisano
pre 4 minuta, vladd reče

Nekada sam mogao da razlikujem Zildjijan cinele od drugih, a sada...ima cinelu..eeee? :D 

Kapiram da dva čoveka jednojajčana blizanca ne čuju isto i na isti način...a tek ono od 20-20 da ide sluh je potpuno kalupljenje...

Ne nosim broj cipela po kalupu - uvek je bio između 48 i 49 :rofl:

Napisano
32 minutes ago, Srecko said:

Ne znam da li je Mikina supruga skapirala šta bi bila za Miku najgora kazna kad nešto pogreši a svima nam se to dešavaemoji1.png.

mani ga molim te, em sto dezinfikovao sad ce jos ceo "sistem" da zakljucava negde u stanu, kad izadje :D

ono gde bih ja najvise obratio paznju, jesu membrane...one najosetljivije :D

Napisano
mani ga molim te, em sto dezinfikovao sad ce jos ceo "sistem" da zakljucava negde u stanu, kad izadje [emoji3]
ono gde bih ja najvise obratio paznju, jesu membrane...one najosetljivije [emoji3]
Eh, kad dođe u moje godine biće mu jedino važno da li je žena skuvala rucak[emoji1].
Napisano
Eh, kad dođe u moje godine biće mu jedino važno da li je žena skuvala rucak[emoji1].
Eto primer za Miku, dobro ponasanje gvozdena vrata otvara [emoji23][emoji123]

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...