Beli_Ninja Napisano Maj 8, 2018 #354 Napisano Maj 8, 2018 @ninja Nije ni ovde lepo kad je 25 zato sto izlozenost suncevoj svetlosti lici na pecenje na rostilju. Pojebao se ozon i sve ostalo sto nas je stitilo od zracenja. Jedino vadi kada malo duva vetric. Inace nije bitno da li je 25 ili 40 u hladu jer je pecenje isto.
black coffe Napisano Maj 9, 2018 #355 Napisano Maj 9, 2018 12 hours ago, Beli_Ninja said: @ninja Nije ni ovde lepo kad je 25 zato sto izlozenost suncevoj svetlosti lici na pecenje na rostilju. Pojebao se ozon i sve ostalo sto nas je stitilo od zracenja. Jedino vadi kada malo duva vetric. Inace nije bitno da li je 25 ili 40 u hladu jer je pecenje isto. Ko se nije vozio po Španjolskim auto cestana na + 42 nezna što je vrućina ? . Neznaš jel peče više odozdola ili odozgora . Interesantno je da se " ugodnije" vozit u " koži " nego u majci .
Beli_Ninja Napisano Maj 9, 2018 #356 Napisano Maj 9, 2018 Pa eto na "srecu" nisam nikada bio u Spaniji black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Maj 9, 2018 #357 Napisano Maj 9, 2018 Zgodno iskustvo Al ? Bila je pušesestvija za Tunis ? Al sreća vodeno hlađenje ? . Išli smo u goste ? a ne putevima ? i na trajektu smo onda ? otklili pivu od litru ? b ijaše to davno ? ja am deda ?
black coffe Napisano Maj 9, 2018 #359 Napisano Maj 9, 2018 14 minutes ago, Zen Mod said: Sam za pivu od litru ? bijaše to davno ! nakesili smo se deda mrazovi i rekli smo to je to ( a ne ho ho ) ? . Sam oni kaj se navažaju " okolo" znaju ovu priču . NHF . !
Beli_Ninja Napisano Maj 9, 2018 #360 Napisano Maj 9, 2018 Sva "sreca" pa sa ovog Balkana se bilo gde ide bez problema i verovatno nam je najveci problem vrucina U sustini vrucina je vrucina kako god, da l' vezivao dzakove na kombajnu ili brao maline ili radio na gradjevini ili se suncao u Grckoj. Na kraju te isto Sunce greje i na isti nacin black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Maj 10, 2018 #361 Napisano Maj 10, 2018 12 hours ago, Beli_Ninja said: Sva "sreca" pa sa ovog Balkana se bilo gde ide bez problema i verovatno nam je najveci problem vrucina U sustini vrucina je vrucina kako god, da l' vezivao dzakove na kombajnu ili brao maline ili radio na gradjevini ili se suncao u Grckoj. Na kraju te isto Sunce greje i na isti nacin Jel ovo sarkazam il mi se čini ? Pita Šeldon ? .
Beli_Ninja Napisano Maj 10, 2018 #362 Napisano Maj 10, 2018 Ma bre opusti se. Nije namenjeno nikom. Nego cisto pominjem malo kakva je situacija u zemlji. Opusteno.
NIXIE Napisano Maj 10, 2018 #363 Napisano Maj 10, 2018 3 hours ago, black coffe said: Jel ovo sarkazam il mi se čini ? Pita Šeldon ? . Mi smo matori za bežanje, ovim mlađima bih preporučio da idu ako mogu, ali samo ako nađu dobar posao u struci, a ne da šetaju kučiće i peru sudove.
ninja Napisano Maj 10, 2018 Autor #364 Napisano Maj 10, 2018 Ma samo opušteno. ..... ovdje jos grije, I danas 27C, jutros na sabahu odvezao na tehnički pa onda jedno 1h voznje. Nije vrućina za vožnju sa kompletnom opremom, pa sam skratio a hebe me i novi šljem, posle 45min pobjedi glavu, iako je bosanska, pa se moram stati i skinuti ... ali dohakace mu glava jednog dana, ne može pobjediti najtvrdju materiju na svijetu btw: Već uveliko prešao 2kkm ove sezone, nesto me krenulo a i sticajem okolnosti je ova godina nesto bolja ako se gleda na vrijeme za vožnju black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Maj 12, 2018 #365 Napisano Maj 12, 2018 Ajoj ? Kad Si pomenuo kacigu . Nakon 20 g što se nisam vozio i ponovo kupio motor ( žena pala u nesvjest - doslovno ) , više ne stanem u Dajneze , a Nolanica davno nekom darovana . Ide baja kupit opremu ? . I obzirom da više neću lutat po svetu neg se vozit recimo lokalno kupim si jaknu iekses , sa podjaknom i to je bilo u redu . Međutoa , ko i svaki rashodovani motorista iz bivše yuge kaciga - AGV i to sa tzv "er kondišnom" . ja solo na motoru napravim rutu V Gorica - Ozalj - Kamanje - Ribnik Karlovac i dobijam paradentozu koja u u uljuđenim zemljama ne postoji . Od iad su svi svi otvori i zaivori zatvoreni Vukova Gora ?
ninja Napisano Maj 12, 2018 Autor #366 Napisano Maj 12, 2018 Nemam ja otvorenu kacigu niti onu na otvaranje. Nekako volim one integralne, da stisnu glavu a i manje se čuje + kod mene su vrućine rijetka pojava, većinom je obrnuto.
black coffe Napisano Maj 13, 2018 #367 Napisano Maj 13, 2018 On 5/12/2018 at 8:45 AM, ninja said: Nemam ja otvorenu kacigu niti onu na otvaranje. Nekako volim one integralne, da stisnu glavu a i manje se čuje + kod mene su vrućine rijetka pojava, većinom je obrnuto. Ma ovo je intregralka . al ima na doljnjem dijelu ulaze za zrak , a na gornjem izlaze da se ne magli vizir. Koji se mogu regulirat . a to dela propuh koji kako vele ne postoji nigdje nek na BALKANU ? .
ninja Napisano Maj 13, 2018 Autor #368 Napisano Maj 13, 2018 8 minutes ago, black coffe said: Ma ovo je intregralka . al ima na doljnjem dijelu ulaze za zrak , a na gornjem izlaze da se ne magli vizir. Koji se mogu regulirat . a to dela propuh koji kako vele ne postoji nigdje nek na BALKANU ? . Ahaaaa, poznata promaja što uništava nam Balkanske junake, Skandinavci se čudom čude black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Maj 13, 2018 #369 Napisano Maj 13, 2018 3 minutes ago, ninja said: Ahaaaa, poznata promaja što uništava nam Balkanske junake, Skandinavci se čudom čude E al ja iak ne postoji dobio paradentozu ?
ninja Napisano Maj 15, 2018 Autor #370 Napisano Maj 15, 2018 Odlučio da trošim stare gume dok im duša ne izadje a i šare su ok ali juče sa ženom, vraćamo se kući i na malom lokalnom trajektu, tip sa autom iza mene izadje i reče da mi se vidi "kord" (ne znam kako se zove na naški) na zadnjoj gumi, kaže vozi i on mc på reko možda nisam vidio a fakat nisam. Zahvalih mu se pa polako odmah doma. Ujutro na sabahu odmah mijenjanje, sad su michelinke. najnovije I to su mi bolji osigurači od svih onih Osigurača
ninja Napisano Maj 17, 2018 Autor #372 Napisano Maj 17, 2018 Danas tura na Orust, preko Stenungsund:a prema Ellös: pa do Slussen:a, zatim nazad prema Svanesund:a pa posle trajekt nazad na kopno pa kući. Vrijeme duplo hladnije no juče, ca 13-14C, jak vjetar i dva ledena pljuska. Slike su iz Slussena. http://www.slussenspensionat.se Doktor and Woland je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Maj 17, 2018 #373 Napisano Maj 17, 2018 5 minutes ago, ninja said: Danas tura na Orust, preko Stenungsund:a prema Ellös: pa do Slussen:a, zatim nazad prema Svanesund:a . . . Podseti me na Svinesund (SWE) i Halden u NOR. Da li mozda planirao da i tamo prodjes svinesundskim mostom, predjes malo u NOR, a tu ti je odmah Halden koji je predivan ( hajlajt - zivopisna marina, kao i komplet gradic, tvrdjava, te mala bolnica na brdu. ) ?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah