BANAT Napisano Oktobar 14, 2025 Autor #969 Napisano Oktobar 14, 2025 ``stara dama`` Suzuki GSX550... zadnja par dana uradio sam kompletan servis agregata sto podrazumeva , zamena ulja i filtera , filter vazduha , ciscenje ,popravka i podesavanje karbova , osvezen CDI sa novim elektrolitskim kondovima, isto tako izlazni prekidacki darlington tranzistori smesteni na nove malo vece hladnjake , sledi remont prednje vile i delimicno sredjivanje elektricne instalacije ,... ninja je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano Februar 16 Autor #974 Napisano Februar 16 (izmenjeno) ako Kinezi ovaj kvalitet zaista prave , sastavljaju i nude za siroko trziste onda svaka cast ! Izmenjeno Februar 16 od BANAT
John Coltrane Napisano Avgust 31 #975 Napisano Avgust 31 Eve ga novi moped Bila je dilema dali neki noviji kinez polovan ili klasika. Od kinezi to što se meni sviđalo bilo van budžeta a i nisam hteo elektoniku a od klasike je moralo nešto da bude u okolini da drugar bajker i mehaničar može pregleda, jer ja sam ostao na apencima jawama i mz što se tiče znanja. Tako da sam udomio ovog ajduka. zerowaf, ninja, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 3 1
BANAT Napisano Avgust 31 Autor #977 Napisano Avgust 31 8 hours ago, John Coltrane said: Eve ga novi moped Bila je dilema dali neki noviji kinez polovan ili klasika. Od kinezi to što se meni sviđalo bilo van budžeta a i nisam hteo elektoniku a od klasike je moralo nešto da bude u okolini da drugar bajker i mehaničar može pregleda, jer ja sam ostao na apencima jawama i mz što se tiče znanja. Tako da sam udomio ovog ajduka. Cestitam ti na odlicnom izboru !!! jer iz mog majstorskog iskustva sa tim i slicnim Suzuki uljno vazdusno hladjenim agregatima mogu da ti kazem da je taj motorcikl veoma jednostavan za odrzavanje , kada se normalno vozi i odrzava visedecenijski vek izuzetno pouzdanog i kvalitetnog rada je zagarantovan ! John Coltrane je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Septembar 1 #978 Napisano Septembar 1 Imam prijatelje, bračni par motorista. On je na ZZR-u 1400, a ona na Suzuki Rizli 600. Nije ista priča kao Bandit, ali je Suzuki. Njen motor ima punih 100k km. U tip-top stanju! Mjesečno idu na bar dvije vožnje od po barem 1000 km. I da dodam, nije da se ne voze "jako". I njegov i njen motor imaju gume potrošene do pisma, a ne samo tri prsta na sredini. Izgleda da su ti Suzukiji stvarno jedno čudo!
Bogdan08 Napisano pre 45 minuta #979 Napisano pre 45 minuta (izmenjeno) Evo malo da pomognem oko fejk super bosni, ako neko gonja na to. Nisam je imao nikad al znam da oce da se zalome pa naprave show, a i crknu Ove fejk su bas svetlije crvene i ukoso stampa i malo i krzavo, metal je sjajniji i kineskiji isto, ova zadnja slika je original moja, ostalo sve fals i jedna usporedna, sad je odma u radnji lako razaznati. Next tutorial kako prepoznati fejk optima ulje i bosch zupcasti Izmenjeno pre 43 minuta od Bogdan08
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah