Vix Napisano Januar 4 Share #7063 Napisano Januar 4 paja959 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Januar 6 Share #7064 Napisano Januar 6 Jamie Saft Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 10 Share #7065 Napisano Januar 10 Doktor and paja959 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 10 Share #7066 Napisano Januar 10 ^ Auuuuhhhh. Kakva je ovo albumčina. Obavezna lektira za sve koje interesuje prog rock. Dje me nađe. paja959 and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 10 Share #7067 Napisano Januar 10 pre 2 minuta, Doktor reče ^ Auuuuhhhh. Kakva je ovo albumčina. Obavezna lektira za sve koje interesuje prog rock. Dje me nađe. Bogami, je! I znao sam da ćeš reagirati. Ipak si ti neupitni autoritet (ne samo!) za prog rock. Ovo jest remek djelo! A u pripremi mi je i ovo. Taman odslušam, malo se sredim i putujem ka Austriji. Gotov je godišnji. Mislim da će oba albuma ići na playlistu za "po putu". Može se poslušati i dva puta na dan. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 10 Share #7068 Napisano Januar 10 ^ Posedujem na vinilu. Remek delo. Ovde ide atm : https://music.youtube.com/watch?v=VxXvwnCH6BA&list=OLAK5uy_liBq0SN8-RUKYECuAYewiurHvPe3c9UC4 Crossing the Bridge - Live in Boulder, by Steve Roach STEVEROACH.BANDCAMP.COM 8 track album Vrhunska elektronika. Mikorist, paja959 and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 10 Share #7069 Napisano Januar 10 pre 1 sat, Doktor reče ^ Posedujem na vinilu. Remek delo. Ovde ide atm : https://music.youtube.com/watch?v=VxXvwnCH6BA&list=OLAK5uy_liBq0SN8-RUKYECuAYewiurHvPe3c9UC4 Crossing the Bridge - Live in Boulder, by Steve Roach STEVEROACH.BANDCAMP.COM 8 track album Vrhunska elektronika. Sam se nisam nikada inficirao Elektronikom, ali itekako poštujem žanr i nalazim vrijednost. Hvala za prijedlog. Na prvo slušanje mi se jako sviđa! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 10 Share #7070 Napisano Januar 10 evo nešto još na tu temu The Ambiguity of Truth by L A N D S R A A D zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 12 Share #7071 Napisano Januar 12 (izmenjeno) Stize u obliku vinila ovih dana, pa se od sabajle otvorio da preslusam putem jutubeta . . . 1. i 2. album https://www.youtube.com/watch?v=NcUhwYKbXwM&list=PLV5dTgsu1640bLs6djTI2HPTI3U76Ky37 https://www.youtube.com/watch?v=ii4BSC8FNlM&t=4s Mandril - Yeah ! ! ! Funk/Soul do koske ! ! ! Izmenjeno Januar 12 od Doktor paja959 and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 12 Share #7072 Napisano Januar 12 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 14 Share #7073 Napisano Januar 14 jbte al su u pocket-u zerowaf and paja959 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 15 Share #7074 Napisano Januar 15 pre 2 časa, Zen Mod reče jbte al su u pocket-u Nekome se može sviđati ili ne sviđati, ali nitko nema pravo reći da imaju dosadnu glazbu Me like! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 17 Share #7075 Napisano Januar 17 Upravo izašlo na musicYt. https://music.youtube.com/watch?v=NS6mFNACdkA&list=OLAK5uy_m9u2pnhWFI-p0j8G2qZnRgtCjg88_fECw Recorded Live at Theater De Oranjerie, Roermond, NL, March 24, 1974 EXCELLENT Soundboard Recording // 57 min Chick Corea - Fender Rhodes, keyboards Bill Connors - guitars Stanley Clarke - bass Lenny White - drums 1. CAPTAIN SENOR MOUSE 2. AFTER THE COSMIC RAIN 3. Lenny White Solo on Drums 4. THEME TO THE MOTHERSHIP 5. SPACE CIRCUS - Part I 6. SPACE CIRCUS - Part II - AFTER THE COSMIC RAIN (Coda) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Preporuka za ući u svet RtF. Za nas Korija lover-e, obavezno štivo. zerowaf, John Coltrane, Mikorist and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Januar 20 Share #7076 Napisano Januar 20 Black Pumas live KEXP John Coltrane je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Januar 21 Share #7077 Napisano Januar 21 BANAT je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Januar 25 Share #7078 Napisano Januar 25 Pisarika Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 27 Share #7079 Napisano Januar 27 Sends shivers down my spine... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 28 Share #7080 Napisano Januar 28 BANAT je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 28 Share #7081 Napisano Januar 28 zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 29 Share #7082 Napisano Januar 29 Dein Browser wird nicht mehr unterstützt. Bitte führe ein Upgrade durch. MUSIC.YOUTUBE.COM Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 30 Share #7083 Napisano Januar 30 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Februar 1 Share #7084 Napisano Februar 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah