Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ono sto je Shigaclone ucinilo tako popularnim se moze svesti na fenomenalan (pajz commonwelt kovanice) PRAT ......

glede toga - pioneer DV300/400/600 serija nije daleko od toga , sa ili bez prepravke origigi digi izlaza

to bi mu bila onako quick 'n' dirt solucija , bez mnogo DIYerisanja

Napisano

Nego, dok se analiziraju poslednjih par stotina vinila i koji ce out iz nove police, a koji ce in, ubacih ovo u transport :

med1.jpg

med2.jpg

Dakle, ova Merima Kljuco ga bash izuva kako pegla ovu 'armoniku. :D

Napisano
4 minutes ago, Zen Mod said:

ono sto je Shigaclone ucinilo tako popularnim se moze svesti na fenomenalan (pajz commonwelt kovanice) PRAT ......

glede toga - pioneer DV300/400/600 serija nije daleko od toga , sa ili bez prepravke origigi digi izlaza

to bi mu bila onako quick 'n' dirt solucija , bez mnogo DIYerisanja

Ovaj moj dvd be definitivno los transport, tu trebam promjenu iako nisam još komp probao kao transport.

Napisano
Ovaj moj dvd be definitivno los transport, tu trebam promjenu iako nisam još komp probao kao transport.

Ako jos uvek imas RME probaj je kao transport.
Napisano
55 minutes ago, prophet said:

Ako jos uvek imas RME probaj je kao transport.

Imam, to sam i planirao ali posle promjene TVa nisam komp uključivao pošto nemam kabal da ga prikopcan na TV. 

Ću da vidim na koji način, komp ima VGA a TV HDMI.

Napisano
Imam, to sam i planirao ali posle promjene TVa nisam komp uključivao pošto nemam kabal da ga prikopcan na TV. 
Ću da vidim na koji način, komp ima VGA a TV HDMI.

Kupis VGA to HDMI kabl.
Napisano
5 hours ago, Woland said:

@Doktor oćemo li i Moniku da idemo da gledamo ako propeva? :) 

. . . 

Nije moj tip jbga, ali zbog solidarnosti nikada nisam odbio da gledam neki nastup uzivo, tako da je odgovor, zakljucno - idemo. :)

Nego, danas mi bio neki polu-pakao na poslu, pa nisam odma' odreagovao, ali mi ostalo u secanju sta te je @grau pitao na drugoj temi.

E, nju bi' rado gled'o i . . .  :dance4:

Napisano
7 minutes ago, Woland said:

rade Rusi, ne spavaju :)

Anouar Brahem - Blue Maqams

81WqcKzk6mL._SY355_.jpg

skinuo pre cirka 15 minuta....juce uvece jos nije bilo,slusa su upravo ovo ,isto:wub:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...