Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

^

Potpisujem.

Generalno je fascinantna ta prica vezana za grupu Magma. Msm, smisliti svoj jezik na kome su pisali textove je tada 70-tih bio miljama avangardan potez.

Majstori konceptualnosti. Vrhunski, skolovani izvodjaci. Njihovi albumi na vinilima u zavisnosti ocuvanosti i izdanja dostizu fine sume.

Ako vec govorimo o njima, moj favorit je studijski album :

Da odmah ovde dodamo i neku paralelu, kopcu za band Magma = band Gong ( rani radovi, tj. prvi albumi ).

O Colloseum-u i Jon Hiseman-u - :worship:

Napisano

a ne znam .... ja sam freak ...... moj omiljeni album od magme je ....... svaki :rofl:

kao o od Jethro Tull-a i jos bar jedno 20 bandova

ono , ufati me period King Crimsona , (svi projekti i albumi ) , onda slusam samo to dve nedelje ....... kako da se snadjem koji je album , a i postane nebitno

sa Gong-om i PFM su me pokvarili jos kad sam imao 14 (kao i ostalim ludim Vrancuzima i Talijanima i ....... )

jbga , nije ni cudo sto sam preskocio klasicne predstavnike HM , kad mi je bilo vreme da ih slusam

Napisano

pajz vako

skolovan muzicar

pa jos cigan

pa milion godina kilometara

pa svira Hendrixa zato sto voli .......

ej , krene pesmu ........ i zna , i pored svog live ludila , kako ce odsvirati svaku progresiju do kraja pesme

Napisano

Juce havarija na granicama u okruzenju, uz debelo kasnjenje kuci u povratku sa instant godisnjeg odmora propisanog od privatnika, tj. zakonskim minimumom od 20 radnih dana godisnje podeljeno na 2 nedelje zimskog, te 2 nedelje letnjeg odmora.

E pa upravo zbog toga danas odma na posao.

Setih se u razgovoru sa @paja959 da smo mi u stvari i postali roboti, te upravo slusam/gledam ovo :

Napisano
1 hour ago, Doktor said:

E pa upravo zbog toga danas odma na posao.

Setih se u razgovoru sa @paja959 da smo mi u stvari i postali roboti,

ne samo roboti,vec i potrosni materijali....:huh:

BTW,ja sam trenutno na ovome,Schulze..mlogo ubavo :wub:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...