...sam se banovo Napisano Avgust 31, 2015 #272 Napisano Avgust 31, 2015 dobar lajv hajend (nažalost ne čuje se dobro na mobilnom snimku) posle kući oma proverio jel isti bas
Ras Napisano Avgust 31, 2015 #273 Napisano Avgust 31, 2015 Kakav album Malo kasno reagujem na post, no... Odličan je album - kompilacija. Čitav Kanov opus je izuzetno zanimljiv. Paralelno teče saradnja sa BBQ, odnosno Mark Sultanom, pod imenom King Khan & BBQ Show i brojne druge. Iz The Shrines opusa vrh su prvi Three Hairs and You're Mine i središnji album What Is?!. Period omeđen ovim albumima je i zabeležen na kompilaciji koju si postovao. Nakon toga ipak sledi kreativni pad, pa The Shrines i nisu bili posebno diskografski aktivni. Izgleda da sledi buđenje. 3. avgusta su svirali u Beogradu, ali sam na žalost bio odsutan. Ipak dobio sam ploču, suvenir sa koncerta koji sam propustio. Slušao sa uživanjem poslednjih dvadesetak dana.
Okibokis Napisano Septembar 18, 2015 #277 Napisano Septembar 18, 2015 Fly carpenter and Pchelac je reagovao/la na ovo 2
John Coltrane Napisano Septembar 30, 2015 #281 Napisano Septembar 30, 2015 ovi se ne zezaju samo da lane ne čuje će da pokrade
Mikorist Napisano Oktobar 6, 2015 #282 Napisano Oktobar 6, 2015 skinuh wav-ove ovog albuma. 24bit kvalitet... ma idi.
Okibokis Napisano Oktobar 8, 2015 #283 Napisano Oktobar 8, 2015 Malo da razbijemo ovo hladno vreme i kisu...
dvv Napisano Oktobar 8, 2015 #284 Napisano Oktobar 8, 2015 John Kongos "We'rw Gonna Step On You Again", sa kompilaije najvećih hitova 60tih, zatim Bachman-Turber Overdrive "You Aint Seen Nothing Yet".
Okibokis Napisano Oktobar 10, 2015 #285 Napisano Oktobar 10, 2015 Preporuka... Druge stvari su iz nekog razloga zabranjene na you tube,ali moze da se skine u flac-u,ima i dobrih balada.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah