vladd Napisano Mart 28, 2019 #4533 Napisano Mart 28, 2019 1 hour ago, Woland said: ne bih ja o tim tvojim tehnikalijama - igrao sam se sa ta 3 tropoložajna preklopnika Nisu moje nego tvoje tehnikalije. A i svaki audiofil krsteni, upoznava spravu do detalja... A kad je ploca dve-tri decenije pre riaa, , jos to izdanje, levi kako god, srednji na dole, a desni u sredini. Fina je to sprava, ali je univerzalna, pa treba napraviti namensku spravu za tu plocu...uz neka drugacija cickanja. Radi to i sa klasicnom riaa, ali moraju krckanja da se ublaze, a da se matrijal ne udavi. E tu mozda se desi da otklizam, zanimljiv quest, samo da prelistam kupusare...i dosolim stogodj..
Woland Napisano Mart 28, 2019 #4534 Napisano Mart 28, 2019 3 minutes ago, vladd said: Fina je to sprava, ali je univerzalna, pa treba napraviti namensku spravu za tu plocu...uz neka drugacija cickanja ee, da je samo ta ploča u pitanju, tek letimičnim pogledom sam konstatovao da imam nekoliko različitih ekvalizacija u gomili šelaka ma upoznaću ja spravu, bez brige, ulovio si me u trenutku Nepodnošljive Lakoće Postojanja, nefiltriranih misli i nesnađenog a, pri tom nisam ni kršten a ni audiofil vladd je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano Mart 28, 2019 #4535 Napisano Mart 28, 2019 4 minutes ago, Woland said: pri tom nisam ni kršten a ni audiofil A mene su kstili kad sam bio mali, da se smirim, jer sam bio mnogo nemiran i tako postao audiofil usput.
Woland Napisano Mart 28, 2019 #4536 Napisano Mart 28, 2019 jbg, džaba su krečili NIXIE je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Mart 28, 2019 #4537 Napisano Mart 28, 2019 33 minutes ago, Woland said: a, pri tom nisam ni kršten a ni audiofil Nema to veze, da posmatramo kolekcionarski gen, ili recimo na drugi nacin, posednika vrednog istorijskog komada. I pride zanimljivog, mislim nije zub mamuta
Leonardo Napisano Mart 28, 2019 #4538 Napisano Mart 28, 2019 Wolande br'te, a dahtaj u snimku k'o u "utihnulim jaganjcim" kada se šnajder prikrada agentkinji Drugi put kad snimaš vidoja, stavi parče jambolije preko telefonovog mikrofona
Leonardo Napisano Mart 28, 2019 #4540 Napisano Mart 28, 2019 Sory, preporučujem ti rastvor morske soli u mlakoj vodi i ispiraj pod blagim mlazom kroz nosnice. tako rade Tibetanski monasi (i ja) na kraju krajeva. Веома делотворно. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Mart 28, 2019 #4541 Napisano Mart 28, 2019 Doktore, izvinite što sam uneo par postova van imenovane teme.
paja959 Napisano April 2, 2019 #4542 Napisano April 2, 2019 Hooker..malo usvirava (ponovo) Stanton 681 sto je proveo izvesno vreme u spajzu vladd and revox je reagovao/la na ovo 1 1
paja959 Napisano April 2, 2019 #4544 Napisano April 2, 2019 38 minutes ago, vladd said: A lepo lepo, skinute siske stantonu pa naravno,koji ce mu klinac..pise lepo i u uputstvu da treba odstraniti ako ces "best performance"..da ima smekerski-retro izgled tako,ne poricem... vladd je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano April 2, 2019 Autor #4545 Napisano April 2, 2019 1 hour ago, paja959 said: pa naravno,koji ce mu klinac..pise lepo i u uputstvu da treba odstraniti ako ces "best performance"..da ima smekerski-retro izgled tako,ne poricem... Hajd' na stranu morfoloski izgled zvucnice. Kako to tebi radi, ili mozda bolje reci, kako tebe radi, ova 681 ? Shure V 15/5 vs. Stanton 681 EEE ? Moze neki prvi utisci ili joj treba da jos malo "opgori" ?
paja959 Napisano April 2, 2019 #4546 Napisano April 2, 2019 50 minutes ago, Doktor said: Hajd' na stranu morfoloski izgled zvucnice. Kako to tebi radi, ili mozda bolje reci, kako tebe radi, ova 681 ? Shure V 15/5 vs. Stanton 681 EEE ? Moze neki prvi utisci ili joj treba da jos malo "opgori" ? nek se malo usvirava to ponovo,duuugo nije to bilo u upotrebi...V15/5 SAS rafinisaniji zvuk,681 nema tu prefinjenost,direktniji zvuk..to je sad ovako na prvo..ke vidime jos malo kasnije...
Doktor Napisano April 3, 2019 Autor #4547 Napisano April 3, 2019 10 hours ago, paja959 said: nek se malo usvirava to ponovo,duuugo nije to bilo u upotrebi...V15/5 SAS rafinisaniji zvuk,681 nema tu prefinjenost,direktniji zvuk..to je sad ovako na prvo..ke vidime jos malo kasnije... Neka, neka . . . . neka se krčka još malo. Ono što je fascinantno je razlika u prezentaciji zvučne slike koja nije velika, ali ipak postoji. Slično iskustvo sam imao skoro kada sam zamenio Grace F-9/E sa Ortofon 540/II. I sa Grace, kao i sa Ortofon-om bih slobodno mogao živeti pojedinačno, samo menjati igle, ali ovaj naš "sport" nam ne da mira. Kod mene je na klupi za rezervne igrače još i Shure V 15/3, tako da postoji još prostora u budućnosti za poređenja i uživanje.
Doktor Napisano April 4, 2019 Autor #4550 Napisano April 4, 2019 U glavnom, treba u audio sistemu imati ono bar sve x 2. Jos bolje x 3. Neuspesno bilo sa Sindra phono - resen kanal, but . . . . brum do 00. Stari dobri Kenjalo phono uleteo i odradjuje za medalju. Da budem posten, palio sam ga svaki dan oko 14:30 kada se vrnem sa sljake, zagrev'o dok sam slusao CD, pa gasio. Jbga. Evo, danas smogoh snage nekako pustiti sve to u pogon i . . . fino, lepo, taman. Msm, Van Zandt-a bih moga pustiti i na onom JBL solo valjku od zvucnika i lozio bih se kao i sada na glas i mjuzu istog. Stoga, eto, atm ide njegov po kriticarima najbolji album - Flyin' Shoes ( IMO - ima bolje ).
Zen Mod Napisano April 4, 2019 #4551 Napisano April 4, 2019 posle ovoga samo neka elegicna od Renbourna ili Grossmana
Doktor Napisano April 4, 2019 Autor #4552 Napisano April 4, 2019 2 minutes ago, Zen Mod said: posle ovoga samo neka elegicna od Renbourna ili Grossmana Hmmmm . . . . Renbourn def. Moguce i ceo Pentangle za mi zasvira u sobi. Nego, drago mi je da si se javio na ovoj gamofonskoj temi. Gotov Sisi, hajmo u nove pobede . . . taj fono, RIAA . . . kad' ce ?
Zen Mod Napisano April 4, 2019 #4553 Napisano April 4, 2019 a je ako ce je kopcas na quadove , dzaba ti
Doktor Napisano April 4, 2019 Autor #4554 Napisano April 4, 2019 Just now, Zen Mod said: a je ako ce je kopcas na quadove , dzaba ti Losa procena def. A paralelni sistem kod meneka ? Mdaj, Zene, ne zaj'ebavaj. Deder, "ispljuni" ti nama taj fono. Bolje receno, malo sedi, imas vec parametere, vodilje, sve apsolvirano . . . .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah