Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
39 minutes ago, Miloš 1210 said:

Pogledaj ako već nisi "The Other One: The Long, Strange Trip of Bob Weir" na Netflixu. Priča o onom drugom iz Grejtful Deda :) Slušao sam ih od kada znam za sebe ali bez nekog posebnog udubljivanja (zgodni su za "posebne prilike" haha) ali mi je ovaj film najzad objasnio o čemu se tu zaista radi:

falaVi.(Weir je sasvim Ok ).ovo jos nisam odgledao,naspram X njihovih DVD,sto imam,ili sto nemam u kolekciji :loleverybody:..oni su prica za sebe,ili si "in",il si "out" middle of the road kod njih (po meni) ne postoji :rasta:..ni ovo jos nisam stigao normalno da "probistrim",a eto ga skoro mesec dana kod mene,sto sam proknjizio kao utesnu nagradu sto sam nasao na novinarskom standu u 5 sekundi do 12,pre povratka " s onu strane bare"...

IMG_2834.JPG

IMG_2833.JPG

• 2 nedelje kasnije...
Napisano
13 minutes ago, revox said:

šoooo je ovooo

od prije praznika niko nista ne meće na vrtešku 

da se nisu ne daj boze ostetile

TIDAL :notthinking:... a ne štrajkujem niti sam uvrijeđen :pardon:

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Нешто домаћe (*).

1027740500_viberimage.thumb.jpg.bbe5e1dc4760cbcee22bbe03428e625e.jpg

(*) Снимљено у Македонији, али мастеровано, резано, штампано у САД. Нећу ни почињати да разглабам који је идиотизам што се локално не продаје.

Napisano

gledah sinoc "walk on the line" ... pa me danas sfata preslusavanje Cash-a ... prvo sest snimaka american recording ... nesto sa cd-a nesto sa vinila ... pa onda par albuma ... 

IMG_20190131_220805.jpg

IMG_20190131_220827.jpg

za ocekivat da se smorim al ni bilo tako ... prijalo :D

Napisano
12 minutes ago, ninja said:

N. Cave je kralj toga, master depresive :D

to nisam dobacio ... ostao na nivou `80 ... rijetko prebacim:rofl:

Napisano

Lari Korijel - "rani radovi". 

Offering album (1972). Odlicna fuzija ( fenomenalni Majk Mendel na klavijaturama, kao i pokojni Stiv Markus, soprano sax ).

Italijanski Vanguard - mogao je biti malo bolji press, ali neka ga. 

@paja959 - markirano za summit sledece nedelje. :thumbsup:

lc1.jpg

lc2.jpg

Napisano

LC

msm da mi je on najomiljeniji gitarista u svetu Jazz-a ..... a sve sto je svirao je svirao jednako dobro i dusevno ....... nema snimka na kojem u mozes da primetis šmiranje .....

Mingus - Me Myself An Eye , Larry-jev udeo u albumu - vanvremenska gitarska svirka , radost , totalno bez ega ..... znao covek svoju vrednost bre

iako ga , recimo Rolingstone nije stavio ni na listu 100 naj :guns2:

Napisano
5 minutes ago, Zen Mod said:

LC

msm da mi je on najomiljeniji gitarista u svetu Jazz-a ..... a sve sto je svirao je svirao jednako dobro i dusevno ....... nema snimka na kojem u mozes da primetis šmiranje .....

:signhere:

Napisano

Kako sam brutalno zamoljen da ne pustam danas vise fuziju. :(

Elem, zeni rodjos, gosti stizu za kojih po sata i jbga, nervira je i fuzija, i moji ljubljeni progresivci, i psihodelicari, i krautrokovci i . . . . 

Uglavnom, setim se ja i @shonne-ta, a i mladjanog moderatora @Aleks-a, te pustih ovo (pogle' dole slike :o ) :

Momentalno nastupilo u kuci - nirvana i blagostanje. :)

Hmmmmm , meni dosadnjikavo malo sve ovo. Mozd', sto sam nekada sve ove strandarde i sam odradjivao i  . . . .  zevao. :lol:

But . . . .  bila je kinta, nije da nije.

Stay tuned za sutra i naredne dane.

Odjavljujem se za danas. U nastavku ce biti samo jos vece "mlake kake". :rofl:dk1.jpg

dk2.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...