ninja Napisano Decembar 12, 2013 #705 Napisano Decembar 12, 2013 Ni ja tada vjerujte mi kasnije da i kao što je doktor rekao a ja ga podržah ima razlike dobro kod LP se to vjerovatno manje osjeti jer nosač analogni ali kod cd se osjeti Ima i digital remester pa onda izbacen na LP
stein Napisano Decembar 12, 2013 #706 Napisano Decembar 12, 2013 Znaš kako spasiš Hajdi kad je u mračnoj NY ulici opkoli takva skupina veselih obdarenih afro-merikanaca? Ubaciš im košarkašku loptu i duneš u pištaljku...
ninja Napisano Decembar 12, 2013 #707 Napisano Decembar 12, 2013 Kad skupina veselih obdarenih Afro Amerikanaca do`vati pohotnu Hajdi pa je dignu na klocne. Ne bih da dajem linkove, ima da me banuju do 2087. Stavi i ti fino youtube film za objasnjenje kao i Doca
revox Napisano Decembar 12, 2013 #708 Napisano Decembar 12, 2013 Ima i digital remester pa onda izbacen na LP ima ima - kupih stonse get yer ya-ya kao DSD direct stream digital & SBM super beat maping direct neke igrarije koje je smislio sony i philips i još nalijepili naljepnicu pored slike stonesa i napisali ovu glupost "The way they were meant to be heard" kako sam imao taj Lp bez ovih kerefeka pod krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da veće sranje od snimka moje uši nisu čule na LP-u od kad ih vrtim
zika Napisano Decembar 12, 2013 #709 Napisano Decembar 12, 2013 Ni ja tada vjerujte mi kasnije da i kao što je doktor rekao a ja ga podržah ima razlike dobro kod LP se to vjerovatno manje osjeti jer nosač analogni ali kod cd se osjeti A ja sam, naivno, mislio da ovde pričamo samo o pločama... Tada je bilo sâmo plôča.
Doktor Napisano Decembar 12, 2013 Autor #710 Napisano Decembar 12, 2013 Ubaciš im košarkašku loptu i duneš u pištaljku... @stein Ja na ovoj slici sto si postovao nigde ne vidim Heidi ? Neka skrivalica, a ?
ninja Napisano Decembar 12, 2013 #711 Napisano Decembar 12, 2013 ima ima - kupih stonse get yer ya-ya kao DSD direct stream digital & SBM super beat maping direct neke igrarije koje je smislio sony i philips kako sam imao taj Lp bez ovih kerefeka pod krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da veće sranje od snimka moje uši nisu čule na LP-u od kad ih vrtim Nekada se pitam, imaju li oni ikakav osjecaj stida?
ninja Napisano Decembar 12, 2013 #713 Napisano Decembar 12, 2013 @stein Ja na ovoj slici sto si postovao nigde ne vidim Heidi ? Neka skrivalica, a ? Kak ne vidis, Heidi je musko
revox Napisano Decembar 12, 2013 #714 Napisano Decembar 12, 2013 A ja sam, naivno, mislio da ovde pričamo samo o pločama... Tada je bilo sâmo plôča. Gosn Žiko kad pričamo o pločama onda možemo da pričamo o pločama rađenim do kraja 90 ili još koju godinu poslije ovo sad što se radi nažalost, čast izuzecima, nešto mi ne liči na ploče a u naše vrijeme ploče su se snimale AAA oću reći ful analog tu ni D od digitalije nije bilo i zvučale su a i sad zvuče bar u pola bolje od nekih koje se sad rade razumijemo se da ne davimo auditorijum koji ovo čita
zika Napisano Decembar 12, 2013 #715 Napisano Decembar 12, 2013 Gosn Žiko kad pričamo o pločama onda možemo da pričamo o pločama rađenim do kraja 90 ili još koju godinu poslije ovo sad što se radi nažalost, čast izuzecima, nešto mi ne liči na ploče a u naše vrijeme ploče su se snimale AAA oću reći ful analog tu ni D od digitalije nije bilo i zvučale su a i sad zvuče bar u pola bolje od nekih koje se sad rade razumijemo se da ne davimo auditorijum koji ovo čita Učinilo mi se da ste napisali o ne-pločama. mea culpa.
Doktor Napisano Decembar 13, 2013 Autor #716 Napisano Decembar 13, 2013 Sta ti je okruženje. Dragi prijatelji, drugari. Evo me vec drugi dan kako preslušavam ECM LP-e iz kolekcije. Nisam zalazio u taj ćošak duže vremena sve dok me ne posetiše, podsetiše i poslednjih dana ovde napisaše o nekim EMC izdanjima ..... Trenutno za početak "ide" ......
Doktor Napisano Decembar 13, 2013 Autor #719 Napisano Decembar 13, 2013 ...sve fini slatkisi... Da znas i da jesu. Ja promenio kurs. Uzeo da preslusavam novopridosle LP-e od regularnog dealer-a iz Su. Jedan od najpouzdanijih, najboljih.
revox Napisano Decembar 13, 2013 #720 Napisano Decembar 13, 2013 Da znas i da jesu. Ja promenio kurs. Uzeo da preslusavam novopridosle LP-e od regularnog dealer-a iz Su. Jedan od najpouzdanijih, najboljih. Dylan&The Band 1.jpg Dylan&The Band 2.jpg odlične ploče ovaj fathers&sons i PGPRTS izdao u svoje vrijeme ako ti naleti ovaj LP obavezno kupi odličan snimak svirka ludilo
stein Napisano Decembar 13, 2013 #721 Napisano Decembar 13, 2013 Kupi doktore neki dobar foto aparat - ako ti ne treba, a ti ga predaj novim naraštajima - vreme praznika je tu... Usput, dobacićeš mi info o dobavljaču pošto ja za takvog ne znam itd... naravno, na PP... Da si hteo javno, već bi rekao... Diskrecija zagarantovana...
Doktor Napisano Decembar 13, 2013 Autor #722 Napisano Decembar 13, 2013 odlične ploče ovaj fathers&sons i PGPRTS izdao u svoje vrijeme Thnx, dragi revox. Znam za domace izdanje "Fathers ...." imam ga. Ovaj je "Italijan", ali prestizno Frog izdanje ABRP 22010, te nisam izdrz'o i uzeo za kolekciju.
Doktor Napisano Decembar 13, 2013 Autor #723 Napisano Decembar 13, 2013 Kupi doktore neki dobar foto aparat - ako ti ne treba, a ti ga predaj novim naraštajima - vreme praznika je tu... Sta fali ovom Cannon IXUS 100 IS-u ? Jedino sto je "zenski" ( btw, maznuo sam od kcerke pa slikam, jer me pre izvesnog vremena nas dragi drug Siroma "prozvao" da "kacim" slike sa net-a ) Mozda ne znam da ga podesim ? Btw, dobijes info za dealer-a.
ninja Napisano Decembar 13, 2013 #724 Napisano Decembar 13, 2013 Thnx, dragi revox. Znam za domace izdanje "Fathers ...." imam ga. Ovaj je "Italijan", ali prestizno Frog izdanje ABRP 22010, te nisam izdrz'o i uzeo za kolekciju. Frog 1.jpg Frog 2.jpg Nemozes ti Doca zahebati, stavis mamac a on odmah dve ribe iz rukava i to uvijek jedan kapitalac ... sa obzirom da si sve rasprodao jednom, misterija si ... odakle ti jopet
stein Napisano Decembar 13, 2013 #725 Napisano Decembar 13, 2013 ... btw, maznuo sam od kcerke pa slikam, ... zato i rekoh - praznici dolaze... obraduješ mlađe naraštaje... a tebi kako bude...
paja959 Napisano Decembar 13, 2013 #726 Napisano Decembar 13, 2013 Da znas i da jesu. Ja promenio kurs. Uzeo da preslusavam novopridosle LP-e od regularnog dealer-a iz Su. Jedan od najpouzdanijih, najboljih. Dylan&The Band 1.jpg Dylan&The Band 2.jpg Brana ?..dobar je... nego kakav je fathers and sons?..dugo sam imao RTB izdanje toga,stranjski mi je bolji od RTB-a,ali sam skoro bio presretan da je skoro nabavljeni H.Wolf "London session" stranjski preskakao,pa sam ga vracao na zamenu kod prodavca..hebate,od tog je i RTB bio 5x bolji odlične ploče ovaj fathers&sons i PGPRTS izdao u svoje vrijeme ako ti naleti ovaj LP bosses.jpg obavezno kupi odličan snimak svirka ludilo odlicna kompilacija !
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah