Woland Napisano April 2, 2013 Autor #23 Napisano April 2, 2013 Woland pa ti si baš vredan u zadnje vreme. Moram da priznam da je kutija prva liga. Za elektro otpad što si ugurao unutra se ne razumem al verujem na reč. Ribica, Bundevica, Sonido OB-ić, Lampucerica... Lepo boga mi. Ima još jedna kutija. Ćami ćekajući. I biće još jedna posle. I jedna posle nje. I policu ću da uradim (to bih zaista mogao brzo). A, ni ja se ništa ne razumem u elektroniku, ali srećom da ovde ima i onih koji se razumeju fatamorgana Mis'iš Fata Morganova? Nego, kako se radi blind test zvučnjaka? Ono 1 na 1 (u stvari 2 na 2 ). Ako se turi čador na zvučnjake, ne valja - slabo će da se čuje (možda bi zar bio rešenje...). Ako stavimo ruke na oči - Gagi će da viri Ako povadimo oči čarne, to će biti brutalno, ali efikasno i posvećenički
Leonardo Napisano April 2, 2013 #25 Napisano April 2, 2013 Ne vadite oči čarne kad postoje zaštitne naočare za livce, zavarivače ... apsolutno neprovidne, odlične za ćoravi test
Woland Napisano April 2, 2013 Autor #26 Napisano April 2, 2013 E, to je dobra ideja. Već sam zamislio Gagija sa tim očalama. Izgledaće k'o Alija Sirotanović
Mikorist Napisano April 2, 2013 #27 Napisano April 2, 2013 Bundeva.....je univerzalnije od Esperanta. Bundeva govori sve jezike.
Zen Mod Napisano April 2, 2013 #28 Napisano April 2, 2013 GGGGggg kad obnevidi od popale ......... njemu nikakve blindochale ne trebaju a sam Bog nam je svedok kako se lako popali ......... ( valjda mu je Mika jedini pandan na ovim prostorima)
gaggia Napisano April 2, 2013 #29 Napisano April 2, 2013 heh, tko me ne zna zaista bi me rado zaobisao, ALI... NECE moci, nece, sala mi! `odma da vam saopstim da cu da vam malo kasnije saopstim kriterijume odlucivanja zvucnika koji ce mi prijati za poklon popaliti se nije lako i ne moze to bas svako - izabrane takve majka Srbija moze vrlo lepo da iskoristi u slucaju psiholoskog rata - slamamo i najspremnije na borbu lakim izdahom petunijinoga polena - drugim recima kopriva nam je u krvi
mrcelavi Napisano April 2, 2013 #30 Napisano April 2, 2013 @skrstic Ne mo da nabrajas bre, ce cuje Vucic !
Woland Napisano April 2, 2013 Autor #31 Napisano April 2, 2013 Jbt, Gagi je Spavač Nego, kriterijume će da podigneš kada budeš čuo moje Sonido-e Treba da im dam neko freandly ime, teško se lomi preko tastature.
Zen Mod Napisano April 2, 2013 #36 Napisano April 2, 2013 kad pocnem da ih proizvodim , model ce se bas tako zove - Gyurgyevak
Zen Mod Napisano April 2, 2013 #39 Napisano April 2, 2013 vis' da su im membrane zute k'o Gyurgyevak ........
skrstic Napisano April 2, 2013 #41 Napisano April 2, 2013 @skrstic Ne mo da nabrajas bre, ce cuje Vucic ! Pa kredit je dignut u Ago banci "legalno"
Mikorist Napisano April 3, 2013 #43 Napisano April 3, 2013 GGGGggg kad obnevidi od popale ......... njemu nikakve blindochale ne trebaju a sam Bog nam je svedok kako se lako popali ......... ( valjda mu je Mika jedini pandan na ovim prostorima) zanimljivo da sve tvoje sprave pocinju sa B . Brynhildr, Babel, Bundeva BBBbbblindochale .....
ManicP Napisano April 3, 2013 #44 Napisano April 3, 2013 B kao Boobies, znaš da ih i na zvučnicima ima jedno 7 komada...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah