Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Hvala - inace sam planirao da skinem onu plastiku sa kocnice, od nje cesto skripi kad zaustavlja i realno ne treba mi.

Pogledacu - imao sam nekad mali Garrard sp25mk4 idler i on je ispustao neke zvuke, konkretno njemu je trebalo podmazivanje osovine a za ovo ne znam,  ipak nisam ja neki poznavalac idlera.

Napisano
16 minutes ago, krca44 said:

Hvala - inace sam planirao da skinem onu plastiku sa kocnice, od nje cesto skripi kad zaustavlja i realno ne treba mi.

Pogledacu - imao sam nekad mali Garrard sp25mk4 idler i on je ispustao neke zvuke, konkretno njemu je trebalo podmazivanje osovine a za ovo ne znam,  ipak nisam ja neki poznavalac idlera.

ima ko, nazalost, jeste.

:cheers:

Napisano
28 minutes ago, krca44 said:

nemoj skidati plastiku,onda ce ti se tare lim o dno tanjira....zalepi celu kocnicu izolir trakom za onaj lim,sto nosi sve elemente...

:crazyrocker:

Napisano

Poslusacu, zalepicu celu kocnicu - nije to sto se cuje mnogo, tek kad se pridje gramu, bez muzike koja svira.

Da li se isplati pre PTP moda - uraditi neki minimum, staviti samolepljivi bitumen 4mm, kao sto radi Troels, pa skinuti kad dodje vreme za komplet mod ?

Dodati neke poprecne grede u plinth mozda ?

Pogledacu naravno sta to radi "rrrr" pa ako ne mogu sam, javljam se.

Napisano

Znaci tako izgleda Jico, ja kupujem kod Thommana, on tvrdi da su te ali sad vidim da je pakovanje dupe i oko.

Napisano

Jico navodno radio i kao OEM,  mozda Thoman kupuje na veliko pa pakovanje nije isto kao ono sto Jico prodaje na komad... ali to su price, nije sigurno.

Za Shure , V15, kad sam istrazivao - postoji razlika izmedju Jico originala i drugih proizvodjaca - na kraju metalnog romba Jico ima zalemljenu zicu koja je nazire unutar romba - drugi to ne rade, romb metalni je supalj.

Ne znam da li isto vazi i za druge tipove styli-ja.

Napisano
13 hours ago, jorgoss said:

Znaci tako izgleda Jico, ja kupujem kod Thommana, on tvrdi da su te ali sad vidim da je pakovanje dupe i oko.

ovako je stariji njihov logo izgledao,kad si kupovao direktno od njih....sad su presli na neki novi....

8 hours ago, krca44 said:

Za Shure , V15, kad sam istrazivao - postoji razlika izmedju Jico originala i drugih proizvodjaca - na kraju metalnog romba Jico ima zalemljenu zicu koja je nazire unutar romba - drugi to ne rade, romb metalni je supalj.

to je tzv "piano wire"...

IMG_0699.JPG

Napisano
13 hours ago, jorgoss said:

To su standardna pakovanja i koliko ja znam, svi dolaze sa istog izvora a posle svako pakuje i lijepi svoje. 

Napisano

3. Bez odlaganja usne sinhronizacije, podržava aptKs kodek sa malim kašnjenjem da bi praktično eliminisao audio-vizuelno zaostajanje što je idealan izbor za gledanje TV-a / filmova.

Napisano

Pazario zuti unimer ( dok ne dodje Unit ), klesta i okove koji su zgodni za prototipove - Piher pot se montira bez problema a samim tim sigurno i Lorlin.... za zenske RCA cu videti ovih dana - meni zgodno resenje za "dasku".

DSCN3788 copy.jpg

Napisano
pre 14 minuta, чика-Брка reče

gde si kupio zuti i posto ?

Wobby Haus - ima dva modela :

1. 830C  - ovaj kosta oko 700, bez pipalica

2. 830D - ovaj je prikazan crne boje ali je ipak zut, oznaka je 830D, dodje sa pipalicama onim osnovnim, oko 900 Din

uzeo ovaj drugi zbog pipalica, da imam rezervu.

Cekao sam sve skoro 7 dana, doslo je iz NS.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...