Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Odlicna sprava, konacno da se pojave ozbiljni instrumenti po pristojnim cenama. Da se vise okanemo industrijskog i preskupog Flukca, koji u toj klasi tacnosti kosta preko 600 evra.

A ne planira se padanje instrumenta sa 3m i rad po pljusku ili kiselim isparenjima...:D

Napisano
1 hour ago, Beli_Ninja said:

Koliko je kostao?

24.5 hiljade. On je u klasi specifikacija Sanwa PC7000.

Napisano
47 minutes ago, Beli said:

Šteta što se PC5000a ne može više nigde nabaviti.

Nema, sami sebi iskopali jamu. Za 120 evra sprava vredna nekoliko stotina.:)

Ja sam birkao da je dobar za ono sto mi treba za po stolu, i za brza i solidna merenja, narocito malih dc strujica, sa primesama ac komponenti, zato i pokazuje 10uA ac strujnih suski sa slobodnim kablicima.

Za jaca merenja ima spravica za koriscenje od 6,5 cifara, ali one nisu bas za preveliko tumbanje , niti mi za zonu tekuce i audio zabave treba nesto bolje.

Ebeov brymen je za stepenik-dva bolji, ozbiljniji, sa definisanim Burdenovim naponom, mozda bi za te malostrujne potrebe 869 bio interesantniji sa greskom 0,5%, ali...treba stati i ne preterivati bas, takvo merenje zahteva i izolovane uslove, definisane smetnje....i kada vec nema potrebe i kada je instrument vec natprosecan, i za skromne novce:)

Takav bi mi verovatno bio u nekoj opciji lakog preterivanja, da nema ovih "stolnjaka" na raspolaganju.

Napisano

To se ne kupuje ni na KP ni kod preprodavaca. Inace se ulazi u razne nenormalnosti, od odsustva garancije, do jezivih marzi.

Napisano
2 minutes ago, Woland said:

prijehala osovina za Lenca..

Ja koliko vidim ovde počelo ozbiljno da dominira mašinstvo (i malo termotennika).

Napisano
5 minutes ago, Woland said:

prijehala osovina za Lenca.. edit - ležaj, osovinu vadim iz starog ležaja :D 

slicno sam i ja davno uradio na svom lenku

b4.jpg

Napisano

osovina ne prenosi obrtni moment, dakle ni snagu, a vratilo prenosi i moment i snagu.

nije sve u googlu, nešto je i u vuglu

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...