Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Mislim da sam vec okacio u drugoj temi, ali posto je ipak novopridoslo, evo da okacim i ovde. FiiO K1 DAC:

O utiscima vise nekom drugom prilikom, ukratko mislim da vredi tih 37 Evra koliko sam ga platio...

20160923_075035-800x450.jpg

Napisano
1 hour ago, Woland said:

kurtoni za ploče.. dok prijehaju iz USA cena im dramatično poraste sa 9 centi na 40 dinara :(

Te kurtone za ploče (bar one spoljne u koje ide omot) treba se organizujemo, nađemo nekog ko radi najlon kese, oštancamo pun kombi i izdelimo. Jbt, ko da ih prave od ne znam čega :)

Napisano

^

Pa i prave ih. :)

One najbolje, samim tim i jedne od najskupljih se prave od pirinca.

Tvoja ideja sa obicnim polivinil kesama podrazumeva da se pod obavezno u gramofonskom setu ima i par antistatik rukavica.

Ili, ako korisnik ima elemente mazohizma, pa voli kada ga malo-malo pecne elektricitiet onda i ne treba.

Druga je stvar sto to sve ovde dok stigne i ocarini se kosta koliko kosta.

Napisano

za spoljne bi trebalo.. za unutrašnje mislim da nema materijala kod nas.. barem ga ja nisam video.. ima neki Poljak na jebaju što radi spoljne - na 1K oko 7,8 dinara sa poštarinom bez carine.. znači negde oko 10 sa carinom.. ta cena bi trebala da bude reper..

Napisano

@Woland,

mislim da tu blizu NS ( Futog ) ima prodavac koji se relativno cesto pojavljuje na Limundo/Kupindo sa licencnim LP naslovima klasike .

Obojica smo vec trgovali s njim. :)

On ima cesto te spoljasnje omote na oglasima i dobrog su kvaliteta .

Napisano

offtopic:

da li ima neko od gramofondžija dobrog/pouzdanog dilera/špeditera za donošenje vinila iz Španije?

poštarina ubija i na sitno i na krupno a ima dosta dobrih naslova na discogs-u kojima je jedina mana cena poštarine :( 

Wolly, šibni i meni link Poljaka. Da li ima kod njega i unutrašnjih gaća za ploče? 

Napisano

evega: http://www.ebay.com/itm/100-pcs-12-Plastic-Vinyl-Record-SLEEVES-COVERS-LP-Outer-Best-PRICE-QUALITY-/252529372889?hash=item3acbec6ed9:g:CNEAAOSwYIhWj5q3

ne vidi se da je Poljak, ali shipping je manji nego što piše, a ima i Make Offer, pa se cenjkaj :) ali, bolje je da sačekaš da mi stignu da vidim kakvi su.. nema unutrašnje.. diskeeper je skup zbog poštarine - uporediv sa Pinball Wizzardovim innerima koji su dostupni u BG i sasvim su OK.. menščini samo na sajtu, zatvorili radnju

Napisano

stigao večeras 300VA trafo na Siemensovom M-jezgru za Babuškin visoki napon, overkill kalkulisan po pitanju induktiviteta i struja, plus tri izvoda primara (220, 225, 230V) i četiri izvoda sekundara za fine kinky igrarije sa podešavanjem vrednosti anodnog napona.

stigle i tri prigušnice u istom duhu.

me happy :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...