Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ma kakvi dosadan, talema je ipak firmica koja se drži farbećeg principa po žicama.

mada mi to nije bitno, lako se to nađe.

crvena i crna 1 primar, žuta i ljubičasta drugi primar. oranž i plava jedan sekundar, braon i tamnoplava drugi sekundar.

biće zanimljivo izmeriti koliko sekundari imaju napon neopterećeni, ipak je ovo bedna snaga i mlogo tanka žica.

Napisano

naravno, primari na red, za naših domaćih 230 volti.

sekundar , šta mu bog da, odonosno koliko se razlikuju naponi u praznom hodu i opterećenju..

i naravno koliki je napon uopšte.

neće se baci, u najgorem slučaju, pridružiće se ostalima u pola-tone-šteku.

Napisano

hehe, ludilo, trafići su ekstra opičeni.

primar 2x115v, to je ok, ali sekundari različiti.

neopterećeno, jedan ima 145 volti a drugi 13,5.

ubilo se za neke stakliće

Napisano

hehe, ludilo, trafići su ekstra opičeni.

primar 2x115v, to je ok, ali sekundari različiti.

neopterećeno, jedan ima 145 volti a drugi 13,5.

ubilo se za neke stakliće

Imas li jedan viska? Bas takav mi treba.

Napisano

Evo ovo mi je nova skalamerija,dosao sam iz Svice sa njom na tockovima i bas sam zadovoljan koliko je korisno zamisljena.

post-1130-0-16271300-1445634530_thumb.jp

Napisano

Evo ovo mi je nova skalamerija,dosao sam iz Svice sa njom na tockovima i bas sam zadovoljan koliko je korisno zamisljena

Imaš li saznanja o konačnoj ceni svog primerka u Srbiji sa svim troškovima oko uvoza ?** Ja sam ih onomad gledao, kod nas ima jedno taxi udruženje koje vozi isključivo Suzuki Wagon R što je isti auto što se tiče izgleda i gabarita (nisam siguran za motore) pa ako je dobar za taxiranje, ne može biti loš za privatnu upotrebu :) ... Međutim, ženi se nikako nije dopao pa...

**pitam samo zato što je u Švici piletina u radnji ista cena k'o i kod nas, ali ne na kilo, no na 100gr...

Inače, u zdravlju da ga pohabate :D

Ostatak diskusija na temu auta premešten http://www.diyaudio.rs/topic/116-udrobljena-automobilska-tema/

Napisano

triciklico, stigla ti skalamerija za skalameriju.

samo to treba nekako oteti, "negde" se šeta po bgd.

Woo-Hooo!

:)

Napisano

ok guja, evo skalamerija, men topgear ne interesuva, vozim četrespeticu a ponekad i četrešesticu :laugh1tooht:

post-1773-0-10657300-1445728588_thumb.jp

će pravimo 100k 78dB att.

ima 24 kontakta. koristiće se 22, mora malo das prebudži ko i svaki

Napisano

Naravski da prespaja inače klivoriks

pa svaki mora da se budži, ovde ću da izbacim točkiće jer je raster za 12 položaja a i da ne lupa i pola klizača cvik jer je dupli

problem kod ovog konkretno je što je i krug kontakt po kome ide klizač podeljen na četiri dela, on i tu prespaja ali nisam siguran da tu neće da pucka

Napisano

mislim kad se rašrafi centralni deo, ona 2 šrafića, da možeš kontakt viška izvaditi, ono bez cvikanja a u jedno možeš ispolirati vafer a i klizne kontakte,

ukoliko nisi dao besne novce sa ovu čegrtaljku, vredi eksperimentisati.

Napisano

Pa šta znam šta su besni novci, ovaj je RFT telema, platio 700din a pre toga sam kupio kvalitetniji, tri slova oznaka zaboravio, za 500din.

kapiram da su po otpadima na kilo celi radio uređaji ali sad ne mogu da idem

poliranje obavezno, i imam tri segmenta tako da mogu da pogrešim bar jednom  :crazy:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...