Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Razvio sam jedan tip kućišta koji ću upotrebiti za 4 - 5 DIY radova koji su trenutno u kutijicama i kesama.Biće to Žentlmenski i Eleganci do bola, em Bahato. :oke:Nadam se do meseca maja, da makar dva meseca uživam u radovima. A onda... solarni maksimum i Apokalipsa, kažu naučenjaci i vidoviti.

Ја сам бар променио столњак :whistle2:

P.S. Moram na vreme da nabavim zalihe kokica, pa na miru to da gledam. Sigurno će se i mnogi drugi toga setiti....

Наравно, само бих Ја додао и :drink:
Napisano

Juče, u nedelju, ničim izazvano crče moj dragi monitor Samsung 225bw, posle junačke borbe koja potraja ravno četri i po godine.Prikopčam rezervni monitor iz špajza i tako preguram dan, usput pretražujući po netu koji bi novi monitor da pazarim, i pronađem naravno.Jutros odem na stanovitu adresu u blizini "Arene" i stanovite cvjećarnice, pronađem malu skrivenu prodavnicu " **** Comp " .Pazarim LG LED IPS236V PD , odličan monitor 23", 15.900din. najjeftinije u gradu, cena ovog monitora ide i do 21.200 kod nekih prodavaca.Preporučujem, svakom ko planira nabavku novog monitora.post-11-0-82348500-1324900348.jpg

Napisano

Кратко трајаше тај самсунг?!

Kod mene je radio 20 časova dnevno.I dalje daje sliku, ali je kao bihromatska crno-tamnoplava.Možda bi mogao i da se popravi?
Napisano

Juče, u nedelju, ničim izazvano crče moj dragi monitor Samsung 225bw, posle junačke borbe koja potraja ravno četri i po godine.Prikopčam rezervni monitor iz špajza i tako preguram dan, usput pretražujući po netu koji bi novi monitor da pazarim, i pronađem naravno.Jutros odem na stanovitu adresu u blizini "Arene" i stanovite cvjećarnice, pronađem malu skrivenu prodavnicu " **** Comp " .Pazarim LG LED IPS236V PD , odličan monitor 23", 15.900din. najjeftinije u gradu, cena ovog monitora ide i do 21.200 kod nekih prodavaca.Preporučujem, svakom ko planira nabavku novog monitora.post-11-0-82348500-1324900348.jpg

:computerguy::oke:
Napisano

Kod mene je radio 20 časova dnevno.I dalje daje sliku, ali je kao bihromatska crno-tamnoplava.Možda bi mogao i da se popravi?

Nemoj da ga bacaš. I meni je pre mesec-dva otkazao 226BW, ali su ga u servisupopravili za par dana i evo ga radi ko nov. Koštalo nekih 2.500 din.Odnesi ga ovde,.... http://www.kimtecser....aspx?tabid=395
Napisano

Nisam izdržao. Za 2500 (sa prevozom) bio je, kako aunubis reče, no-brainer. Pa, makar kao standard-converter...

Taman posle jutrošnjeg davanja krvi za prijatelja, došao je kao odmor...

Postavljena slika

Napisano

Naravno, super su! Hvala još jednom.Kontraefakat je trebao da uslijedi u isto vrijeme. Sorry, nije do mene ali se svejedno stidim :blush:Objasnio sam Draganu.

Napisano

Grehota što si ih isekao na 15cm visine. što ne ostavi svih 20cm ?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...