stein Napisano Jun 18, 2011 #1 Napisano Jun 18, 2011 Eto, danaske smo po drugi, sada već jubilarni drugi put bili u Zenovanju. Malkice smo se izrečili da uštedimo pokoji impuls iliti minut besplatne tarife u istoj mreži, a istovremeno, kao u starim pričama, predstavnik severne regije je domaćinu doneo u poklon svakojakih ničemdobrih drangulija, a za kaznu, proporcionalno istu količinu korisnih drangulija pokupih i donesoh u brlog. Ima jedna slika, ali sam smoren da se sada petljam sa time. U svakom slučaju, iz konverzacije se dosta pametnog izvuklo, manje sam glup nego juče, a nadam se gluplji nego sutra. Doneo sam svog dragog Sonija kući, popravljenog, a i još koješta, što će sve od ovakve alapače-hiperlaprdalne, vremenom da se sazna... Meni bilo super, a ako sledeći put niko ne bude podigao slušalicu i iznenada pogasi svetla po kući i zavuče zavese kada mu se pojavim na kapiji, onda znam da zadovoljstvo u druženju nije obostrano :buehehe:BTW, ima Zen nek Sony CD plejer koji svira sa CD pločama koje traju oko 4 sata... A i neki HighEnd amp koji ga nagovaram da proda...
Zen Mod Napisano Jun 18, 2011 #2 Napisano Jun 18, 2011 Lights Out , o'ma ...... za svaki slucaj :cheers:e , da - 'bo te Sony ........
Mentok Napisano Jun 18, 2011 #3 Napisano Jun 18, 2011 Eto, danaske smo po drugi, sada već jubilarni drugi put bili u Zenovanju....Ja dvaput čitam i svaki put umesto "jubilarni" čitam "u ljubljani" pa mi ništa nije jasno... Moram da promenim dioptriju... ili mozak...
Ја sam sam Napisano Jun 18, 2011 #4 Napisano Jun 18, 2011 Eto, danaske smo po drugi, sada već jubilarni drugi put bili u Zenovanju.Е само да утекнеш од куће!
zerowaf Napisano Jun 18, 2011 #5 Napisano Jun 18, 2011 ...što će sve od ovakve alapače-hiperlaprdalne, vremenom da se sazna... Za ovakve slučajeve je Alzheimer jedini lijek! BTW, ima Zen nek Sony CD plejer koji svira sa CD pločama koje traju oko 4 sata... U nas u Njemački se oto zove empedraj!
stein Napisano Jun 18, 2011 Autor #6 Napisano Jun 18, 2011 Ja dvaput čitam i svaki put umesto "jubilarni" čitam "u ljubljani" pa mi ništa nije jasno... Moram da promenim dioptriju... ili mozak...
stein Napisano Jun 18, 2011 Autor #7 Napisano Jun 18, 2011 Е само да утекнеш од куће!Jes' vala, svake godine u tome uspem na po jedno prepodne...
stein Napisano Jun 18, 2011 Autor #8 Napisano Jun 18, 2011 U nas u Njemački se oto zove empedraj! Da, ali ovo nije mp3...
zerowaf Napisano Jun 18, 2011 #9 Napisano Jun 18, 2011 Da, ali ovo nije mp3... E, neka onda Alzheimer sačeka dok mi ne objasniš!
stein Napisano Jun 18, 2011 Autor #10 Napisano Jun 18, 2011 E, neka onda Alzheimer sačeka dok mi ne objasniš! Zen tako vešto menja CD ploče da sam posle četiri sata bio totalno izgubljen u vremenu. Obično kada se menja ploča, prošlo je bar pola sata a možda i ceo sat. Uopšte nisam primetio kada je to činio. Odlika velikih majstora iluzionizma... (pssst: ne vole kad ih se zove čarobnjacima...)
prophet Napisano Jun 18, 2011 #11 Napisano Jun 18, 2011 Šta li ti je učinio pa te sobom opčinio? Nego, šta ste slušali od muzike?
zerowaf Napisano Jun 18, 2011 #13 Napisano Jun 18, 2011 Zen tako vešto menja CD ploče da sam posle četiri sata bio totalno izgubljen u vremenu. Obično kada se menja ploča, prošlo je bar pola sata a možda i ceo sat. Uopšte nisam primetio kada je to činio. Odlika velikih majstora iluzionizma... (pssst: ne vole kad ih se zove čarobnjacima...) A tako! Nema šta, vješt je on....kažu da je Mandrak kod njega učio zanat...
Leonardo Napisano Jun 18, 2011 #14 Napisano Jun 18, 2011 A tako! Nema šta, vješt je on....kažu da je Mandrak kod njega učio zanat... Nemoj pričati da je Veliki Mandrak pravio bi-tricikle osim što je bio Mag.
zerowaf Napisano Jun 18, 2011 #15 Napisano Jun 18, 2011 Nemoj pričati da je Veliki Mandrak pravio bi-tricikle osim što je bio Mag.Mandrak je Lotara spasio iz ropskog odnosa u jednoj tvornici tricikala, ali se o tome malo zna i Lotar ne voli pričati....a Mandrak na takva pitanja samo napravi hipnotički pokret rukom....
oblacic Napisano Jun 18, 2011 #17 Napisano Jun 18, 2011 BTW, ima Zen nek Sony CD plejer koji svira sa CD pločama koje traju oko 4 sata... Atrac?
Zen Mod Napisano Jun 18, 2011 #20 Napisano Jun 18, 2011 znas nastavak ?- Hvala Slavko ...... al' da mi ne bi kokarde , ode glava !
zerowaf Napisano Jun 18, 2011 #21 Napisano Jun 18, 2011 znas nastavak ?- Hvala Slavko ...... al' da mi ne bi kokarde , ode glava !A to kokarda!? Ništa, ništa Mirko! De se naviri ide l' 'ko!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah