Jump to content

Nodosauridae Edmontonia


gaggia

Preporučeni Komentari

premijerno, za vase oke..nisam znao sta i kako ce ispasti, ostavio sam coveku odresene i ruke i noge..tako je on to shvatio i bilo bi lepo shvatiti kao njegov licni pecat, ne moje hirovite ideje..meni se jako dopalo, sto ne znaci da ce se svima dopasti..verujem da ce nekima bosti oci toliko kitnjarije oko obicne kutije za pojacavac, ali eto..ja nesto ne mogu da se pomirim sa konvencionalnim resenjima i skoro pa uvek biram (ukoliko mi je moguce), "malo" extremnije resenje

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kako se zove ta "dvodjeljska radnja? Giger? :crazyrocker: Neobično! Čestitam!Prostor u kojem bih ga mogao zamisliti bi trebao također biti specifičan. Ne mogu to zamisliti u svojoj sobi, ali kao i svaka druga neobična priča, može dobiti svoj smisao ako ne odustanemo od nje. :hi:Edit:Da dodam:Ovo pojačalo daje smisao izrazu "ezoterija" ili "voodoo" u vezi hife! :) Zapravo, što više gledam, to mi ima više smisla!"Uradi sam" odnosno "uradi po svom"!!!Uradi po svom jer se takvo ne da kupiti! Svaka čast! :ok:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Obično Gaggia meni kaže da sam lud (naravno, sve u poz.smislu) ali od sada mogu slobodno da odgovorim da prvo pogleda u ogledalo... :respect:

'El sam rekao da me je ostavilo bez daha :) Slike su nepravedne prema pravom izgledu kutije. Ja ne volim previše egzibicija za dizajnom tj. volim klasičan (kockica) dizajn i to je to ali ovo je druga priča. Ovo bukvalno izgleda kao fosil, neke davno izumrle životinje, koji viri iz kamena.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ovo bukvalno izgleda kao fosil, neke davno izumrle životinje, koji viri iz kamena.

Meni je prvo palo na pamet da se nešto opako zapalilo i otopilo i teče LAVA! Znajući iz ličnog iskustva kako izgleda nešto u stvarnosti i isto to slikano u (nezahvalnim) kućnim uslovima, ovo mora da završi jednog dana u muzeju moderne umetnosti... ;)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Gagi,meći ti zelene lanpe unutra i dobijesh SF5 Borg & Battlestar Galactica Edition.  Još kad bi smislio kako da lebdi jedno 10cm od patosa  :sarcastic_hand:Kontao sam da će biti nenešto nenormalno, ali ovo je stvarno Giger bionic amp...  :respect: Not my cup of tea, ali respect koliko je orginalno. Jedva čekam da ga pipnem uživo, koliko za veekend  :angel0:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

verujte mi da pojma nisam imao sta ce da ispadne..pozvan sam da vidim kad je zavrsio i umalo se nisam srusio.. jednostavno me je sokiralo..razmisljajuci kasnije, delovalo mi je ..ne znam.. isuvise "posebno" za jednu kutiju za amp..no sad. sta je tu je.. sad mi pomozite da smislim kako da ga osvetlim iznutra posto se ubace sastojci za uredjaj. :sarcastic_hand: to je jedan od uslova za drzanje u dnevnoj sobi..znate, zena, njene asocijacije na lampu?!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...