mrcelavi Napisano April 3, 2019 #599 Napisano April 3, 2019 40 minutes ago, NIXIE said: Mika postao opsednut skretnicama. Pametan čovek, shvatio da ne sviraju zvučnici nego skretnica black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano April 3, 2019 #600 Napisano April 3, 2019 A di nam je Zero Wife ? , on bi to jednostavno pojasnio ? Skretnica je " komandat mark " cijele priče oko zvučnika ? . Nije zeka !.
black coffe Napisano April 3, 2019 #601 Napisano April 3, 2019 Pardon , mislio sam kao šofer na žaljeznici ? nhf .
Zen Mod Napisano April 3, 2019 #602 Napisano April 3, 2019 ZeroWaf ....... kuj bi ga znao valjda je dobro , nadam se da vozi koliko voli ....... black coffe je reagovao/la na ovo 1
guja011 Napisano April 6, 2019 #604 Napisano April 6, 2019 ko konzerva od 3 kila krastavaca. prazna, naravno.
Zen Mod Napisano April 6, 2019 #605 Napisano April 6, 2019 uff kad vidim Tannoy + Accuphase , meni se place ........ Sinergija bato!
Zen Mod Napisano April 6, 2019 #607 Napisano April 6, 2019 now we are talking ...... 'bli te wstmstri i accu (nadam se da to sto zvuci kao kanta valja kriviti opremu kojom je snimljeno )
zocky Napisano April 18, 2019 #612 Napisano April 18, 2019 Mukica, zafalilo za kablažu... Mada, možda je to ostalo za kasnije kada odradi akustički tretman slušaonice, da ne ječi onoliko pa da lepo čuje razlike u zvuku sa proper kablovima
Zen Mod Napisano April 18, 2019 #613 Napisano April 18, 2019 najmanji je to problem sto rece je'n moj drugar koji ima i uvo i iskustvo - ako hoces da ti zvucnjaci imaju bass , izbegavaj Paragon s druge strane , vise volim da sedim nego da lezim , kad slusam muziku
Mikorist Napisano April 30, 2019 Autor #614 Napisano April 30, 2019 Quote TOKIO – Japanski prestolonaslednik Naruhito zvanično je postao car te zemlje, u skladu sa zakonom po kojem je abdicirao njegov otac car Akihito. Akihito je bio car do ponoći po lokalnom vremenu, odnosno do 17.00 časova u Srbiji, kada je počelo novo doba, u Japanu nazvano Reiva, što u prevodu znači „lepa harmonija”, prenosi Tanjug. Ranije u toku dana, u Tokiju je održana je zvanična ceremonija u čast 85-godišnjeg Akihita, koji je nakon abdikacije dobio titulu počasnog cara, prenosi TAS. Sutra, 1. maja održaće se svečana ceremonija u Tokiju kada će Naruhito preuzeti tron. On će dobiti carski pečat i dragulje, a nakon ceremonije novi car će se prvi put obratiti naciji kao monarh. http://www.politika.rs/sr/clanak/428545/Naruhito-zvanicno-postao-novi-car-Japana Ovo mora da ide ovde. Vix je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano April 30, 2019 #615 Napisano April 30, 2019 Ja gledao japanske princeze...al su im imena malo cudna...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah