aaa zmaju! Napisano Jun 4, 2024 #4973 Napisano Jun 4, 2024 A šta je na tim CD-ima? zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
zek Napisano Jun 4, 2024 #4974 Napisano Jun 4, 2024 (izmenjeno) Izmenjeno Jun 4, 2024 od zek LightMatic, zerowaf and Brijac je reagovao/la na ovo 1 2
Brijac Napisano Jun 4, 2024 #4975 Napisano Jun 4, 2024 (izmenjeno) Made in Germany je, dabome da je rammstein 😂 Izmenjeno Jun 4, 2024 od Brijac zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Jul 10, 2024 #4976 Napisano Jul 10, 2024 Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. Provjerena stvar za SPU, EMT, DL-103 i PH. Moj primjerak je još ožičen sa srebrom direktno u činč, pa ima jedan kontakt manje, tj. nema jedan kontakt više u usporedbi s novim ručkama koje imaju integriran headshell. Siguran sam da se možete dogovoriti s Herrn Bokrandom da vam to napravi prije isporuke. Naravno, uz neku naknadu. chakija je reagovao/la na ovo 1
remam Napisano Septembar 4, 2024 #4977 Napisano Septembar 4, 2024 (izmenjeno) 16 pari više ne nabavljivih i originalnih 16kom Toshiba 2SB554 i 16kom Toshiba 2SD424,možda nekome treba KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Izmenjeno Septembar 4, 2024 od remam
Zen Mod Napisano Septembar 4, 2024 #4978 Napisano Septembar 4, 2024 greota ga rastavljati zbog tranzistora grone je reagovao/la na ovo 1
remam Napisano Septembar 4, 2024 #4979 Napisano Septembar 4, 2024 (izmenjeno) Pa ono jeste, ali za rezervu ili neki projekat dobro dođe, znaš da su originali, više ih nema za kupiti Izmenjeno Septembar 4, 2024 od remam
Zen Mod Napisano Septembar 4, 2024 #4980 Napisano Septembar 4, 2024 ono jes za rezervu, al' ako je nesto da se nanovo, ima TTA0002 i TTC0002 ; nisu skupi za to kako ubivaju, a TME ima vise nego pristojnu cenu mada mislim da je slicno i u DigiMou
aaa zmaju! Napisano Februar 21 #4981 Napisano Februar 21 Ajmo jezgara, jezgara ... Audio trafoi sa C jezgrom (Siemens) na kg. Čačak - Radista - Oglasi WWW.RADISTA.INFO Oglasi - Radista - Vojni telekomunikacioni uredjaji BANAT and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Pchelac Napisano Jul 16 #4983 Napisano Jul 16 KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
Pchelac Napisano Oktobar 10 #4984 Napisano Oktobar 10 Braca kinezi se oslobodili...uhapsite ih !!!😂 Lii...43"... LightMatic, BANAT and Vix je reagovao/la na ovo 2 1
zerowaf Napisano Oktobar 10 #4985 Napisano Oktobar 10 pre 11 časa, Pchelac reče Braca kinezi se oslobodili...uhapsite ih !!!😂 Lii...43"... U zatvor šnjima! Vix je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Juče u 17:16 #4986 Napisano Juče u 17:16 (izmenjeno) viđeh oglas prodaje se u lokalu ... PG CG ... par za 175€ ... nekorišteno kako kaže ... mogu napravit kontakt ako nekoga zanima Izmenjeno Juče u 17:17 od revox
Zen Mod Napisano pre 23 časa #4987 Napisano pre 23 časa 175E da imam, ja bi se zenio, a ne kupovao niske basove koji nisu valjali ni ko novi priznaj, sve je nostalgija ...... revox, vladd and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
revox Napisano pre 22 časa #4988 Napisano pre 22 časa (izmenjeno) 47 minutes ago, Zen Mod said: 175E da imam, ja bi se zenio, a ne kupovao niske basove koji nisu valjali ni ko novi priznaj, sve je nostalgija ...... priznajem, al se ne bih ženio nanovo 😁 kolko se sjećam ugrađivali su u početku seas basove ili tako nešto ako se dobro sjećam pa pomislih da nisu to ti ... a pretpostavljam da bi se cijena dala korigovati ... za ei drajver previše slažem se Izmenjeno pre 22 časa od revox
Zen Mod Napisano pre 21 časa #4989 Napisano pre 21 časa Oni tvoji SEAS su ipak za klasu bolji zvucno iako nezniji po pitanju wata no, ni jedan ni drugi nisu nista specijalno; SEAS manje vise driver siroke proizvodnje, a ei generalno vise los no dobar, bez obzira na resurse koji su baceni u njega - livena korpa, masan magnet, dupli centrator al traktor od zvucnika ...... da ne gresim dusu, nekoliko godina su me sluzili ihaj, imao sam kutije napraljene bas sa njima u bas sekciji
revox Napisano pre 13 časa #4990 Napisano pre 13 časa (izmenjeno) 7 hours ago, Zen Mod said: Oni tvoji SEAS su ipak za klasu bolji zvucno iako nezniji po pitanju wata no, ni jedan ni drugi nisu nista specijalno; SEAS manje vise driver siroke proizvodnje, a ei generalno vise los no dobar, bez obzira na resurse koji su baceni u njega - livena korpa, masan magnet, dupli centrator al traktor od zvucnika ...... da ne gresim dusu, nekoliko godina su me sluzili ihaj, imao sam kutije napraljene bas sa njima u bas sekciji oni moji su više nego dobri ... poslali su u penziju cabasse fregate ... što ti kažeš vataju krugove oko njih ... mislim da se neće mijenjat brzih dana ... zajebanciju na stranu al stvarno rade do jaja ... može bit zato što sam im ja dao final touch 😁 ma i ti sa savjetima 🍻 Izmenjeno pre 13 časa od revox
Aleks Napisano pre 4 časa #4991 Napisano pre 4 časa Ei Niš je imao dobre 12" fullrangere - pravljene za svadbe i manje do srednje manifestacije, služili su sjajno u ono vreme: livena korpa, 37mm kalem u procepu 1.3mm, dvoslojno motan male induktivnosti i tanke žice, gurao je laganih 100W što na 93dB (tako nešto beše) nije uopšte bilo malo, naprotiv (isterao sam dosta dobrih žurki sa time 90-ih). A onda se neko setio Heej imamo te dobre FR, ajde da iskoristimo isti magnet, isti motor, sve, samo da stavimo meko vešanje i kalotu i eto ga bas jeee I tako napravili krš od bas drajvera Tako je uglavnom funkcionisala socijalistička proizvodnja - fakat pravimo sve, al retko šta je kako treba.
LightMatic Napisano pre 3 časa #4992 Napisano pre 3 časa pre 58 minuta, Aleks reče Tako je uglavnom funkcionisala socijalistička proizvodnja Nije to do socijalizma nego do našeg mentaliteta odnosno, ni u kapitalizmu ne proizvodimo ništa bolje .
BANAT Napisano pre 3 časa #4993 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Po prici jednog coveka u cije sam misljenje i iskustvo imao poverenje preporucio mi je da nabavim stare EI-Nis 12``(11``)bass drajvere sa alnico magnetima , livenim korpama ,..., jer su ti zvucnici iz njegovog iskustva pri direktnoj usporedbi svirali bass spektar bolje nego neki Tannoy istih dimenzija kao i jos neki drugi slicni, nabavio sam toga jedno tri komada ali poluispravhih sa pregorelim kalemovima , takvog zadnjeg pronasao sam u Bass-Organ-domacem kombo pojacalu Neptun , ali me jedan dosadan dugo saletao da mu ih prodam tako poluispravne, i tako su i otisli , ali da sam nabavio i cetvrti primerak verovatno nikada ih ne bih prodao nego popravio i ugradio... Izmenjeno pre 3 časa od BANAT
LightMatic Napisano pre 3 časa #4994 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) pre 2 minuta, BANAT reče alnico magnetima Zar je to postojalo????? Svaki dan čovjek nešto nauči.... Izmenjeno pre 3 časa od LightMatic BANAT je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah