Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 593
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Woli, riba je ubacena i vino samo sto nije  :oke:

Ih, brate šta sve ispisaste dok sam ludovao po BG-u :) Pazi da se ne prekuva, raspadne se pa je onda loviš na cediljku :) 'Ajde daj slike šta si se stiso :)

Napisano

Ih, brate šta sve ispisaste dok sam ludovao po BG-u :) Pazi da se ne prekuva, raspadne se pa je onda loviš na cediljku :) 'Ajde daj slike šta si se stiso :)

Slike tek kad pokupim, negdje krajem sedmice. Imam 350 km u jednom smijeru a tip danas nike tu tako da moram da cekam.
Napisano

Bog te... sa ovim možeš i Stealth da oboriš. :respect:

Šta ti je u onim crnim kutijama, jedno je pretpostavljam phono? Čini mi se da je malo veća udaljenost preampa od snagaša. 

Napisano

Da, Xono sto mi zbotic 'sklepao' ;-)Uvijek je bilo toliko rastojanje, sve je balansirano i povezano sa XLR kablovima.... a i tesko je mrcine drugcije plasirati. Morao sam gram i phono da odmaknem od TVa, sve su hvatali, jos posebno sad sa S1 ;-)

Napisano

Super su one male kutije na drugoj slici ;)

Te male kutijice nisu uopste lose, Audioengine A5+ (sa daljinskim), aktivni. SB i TV su prikljuceni na njih i cangrljaju svakodnevno.Ja sam ih par puta spominjao ali se niko nije 'zakacio'.
Napisano

ninja, je li ono dole bada ili xindak filter, ako je, ili je nesto slicno, kakve su ti imprersije u vezi toga...

To je neki Kinez, G&W... ja ne primjecujem razliku sa ili bez njega a posto mi treba 'letva' sluzi dobro za to.Narucio sam jedan filter sa Schaffner filterom (FN2070 36A i FN2090 30A) a razmisljam i o PS Audio ili nesto slicno. Primjecujem markantnu razliku u kvalitetu zvuka navece od 21-22 pa na dalje, posebno radnim danima.

post-61-0-35152800-1380396706_thumb.jpg

post-61-0-32560800-1380396732_thumb.jpg

post-61-0-24859300-1380396756_thumb.jpg

post-61-0-45091500-1380396789_thumb.jpg

• 1 year later...
Napisano

Nindža jesam li na jednoj slici video SQB Touch?

Ako jeste da li si možda odradio onaj Enhanced Digital Output?

Ako jesi kako radi sa Hires fajlovima?

:oke:

Da, to je Touch ali se on koristi za svakodnevno dzangrljanje i nije prikljucen na sistem nego na male aktivne zvunike.

A hires sam vec odavno batalio naspram vinyla ... pa ne bi uzimao Tannoye da sam u userezajucim vodama :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...