Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Cena za T94-2 je oko 2 eur ovde podrazumeva se da je proizvodjac micrometals ,sto znaci da nije kopija .Za T106-2 je ista cena . Jedino sto jos neznam je cena transporta do Srbije jer ne mogu da nadjem tezinu za jezgro .Jezgra se porucuju i rok isporuke je 4-5 dana.Ako neko zna tezinu to bi mi nam jako pomoglo da se sazna definitivna cena u Beogradu za jezgra.

Napisano

Hvala cika Beli :DTo znaci da je cena kao i za plocice 2eur + 10%Voelo bih da se izjasnite da li vam odgovara cena , jer od toga zavisi dalja realizacija .

Napisano

Ja ipak necu uzimati kalemove jer imam T80-2 koje sam vec namotao, a koji ce zavrsiti posao. Meni je plocica bila bitna.Pozdrav.

Napisano

Ja sam narucio coilcraft i wurth...micrometals ako se nakani da posalje.Mislim i da ce se Zvucke snaci...A za usinutog u suknjicu...taj mota kako god da okrenes. :buehehe:

• 1 month later...
Napisano

Dosao je i taj dan, koncano.... :)Plocice su stigle u beograd posle ravno 2 1/2 nedelje putovanja po belom svetu od Shenzhena do Beograda.Ja se izvinjavam za kasnjenje.Plocice ce biti prosledjene do sync-a pa ce on da vam podeli .Finalna cena u Bgd je 9.5 eur kom. Ako ima troskova Slanja po srbiji to je dodatno na ovu cenu.Nadam se da mi ne zamerate na kasnjenju.Pozdrav iz daleke , ali prijateljske Kine :D

Napisano

Dosao je i taj dan, koncano.... :)Plocice su stigle u beograd posle ravno 2 1/2 nedelje putovanja po belom svetu od Shenzhena do Beograda.Ja se izvinjavam za kasnjenje.Plocice ce biti prosledjene do sync=a pa ce on da vam podeli .Finalna cena u Bgd je 9.5 eur kom. Ako ima troskova Slanja po srbiji to je dodatno an ovu cenu.Nadam se da mi ne zamerate na kasnjenju.Pozdrav iz daleke , ali prijateljske Kine :D

:cheers::respect: Iz prijateljske :) Kine stigle pločice, a ne može jedan pišljivi par Deltalite iz Nemačke već 3.5 meseca :dubbio: 'Bem ti Srbiju i domaću poslovnost...
Napisano

Malopre sam i ja primio tel poziv...sutra bi trebale plocice ka meni da krenu.Andrics za tvojih tri...rekao sam bratu da ostanu kod njega.

Napisano

Mlajo posto se bunis...tvoje ces dobiti kad ti stignu eminence drajveri :P

Ma puca mi prsluče...EDIT: Gde li se dede onaj smajli... Aha, evo ga ....... :tease:
Napisano

Prsluče trenutno može da mi pukne jedino od kijanja... Od ponedeljka sam na bolovanju. Nešto me uhvatila neka prehlada...Ali to me ne bi sprečilo da odem po svoje Deltalite samo kad bi me više pozvali :crazyrocker:Za Wurth, ništa još od onog mejla. Čim stigne, šaljem ti :good2:

Napisano

Napreduje teretana a? :assshake:Nego ima li vesti o wurth kalemovima?

Prsluče trenutno može da mi pukne jedino od kijanja... Od ponedeljka sam na bolovanju. Nešto me uhvatila neka prehlada...Ali to me ne bi sprečilo da odem po svoje Deltalite samo kad bi me više pozvali :crazyrocker:Za Wurth, ništa još od onog mejla. Čim stigne, šaljem ti :good2:

Ево их...тетке..седе на клупи и ћућуре око гоблена..пих! Накривим вам капу! :wave:
Napisano

E jes... Ono, fali nam ona baba što se nikad ne slaže pa da može da se nastavi polemika. Ovako se i mi brzo ispričamo :rofl:

Napisano

A ti babetino gde si nestao ovih dana?

еве, еве...мал што нисам цвикнуо..ал нисам!!!! ту сам да паприкаш од зеца кусам!!!!! :crazy:
Napisano

Stigle prigušnice... Na žalost samo 5 komada od traženih 10, tako da za sada imam samo za jednu pločicu. Barem sada imam mere za jezgro, broj namotaja i debljinu žice pa ću se snaći već nekako da namotam još 3...post-117-033516300 1285322454_thumb.jpg

Napisano

daj ovde sve dimenzijeima toga po switcher napajanjimakoja je nazivna induktivnost?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...