Jump to content

Teflon zica AWG 22 za ozicenja pojacala

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

Pa neka je - cena je vala bila smesna za ono sto se prodaje.

Koliko sam gledao takvi kablovi se mogu nabaviti preko ebay iz USA ali postarina je problem i za manje duzine a pogotovo za koture koji nisu skupi sami po sebi.

Treba potrositi 30m - msm zavisi koliko ko i koliko cesto radi ali ja sam tek naceo drugu turu i imam ostatke iz prve ( koristim samo za interno ozicenje, mozda napravim twisted pair IC kad budem slobodan od drugih troskova ).

P.S. Sve je poskupelo vise puta od Korone naovamo - bilo bi cudo da je ista cena.

Izmenjeno od krca44
Napisano (izmenjeno)

Poruceno, kupljeno, no samo da pustim update u temu.

Cena je tu i tamo sa zapadom, 22m 24awg (unutrasnje ozicenje 22, 24, nema razlike, stavise bolje manjeg preseka) ove zicke je nekih 15$ (stize coeku 1865 dac u usa, preporucih mu istu da ozici), medjutim postarina ubija. No, dostava sa otkupninom je i ovde nekih 7e, podigli cene. Tako da sve u svemu, jako slicna cena kada se sve uracuna. 

Izmenjeno od Brijac
  • 1 year later...
Napisano

Kako se pokazala ova zica zaa lampaske preampe recimo? Imam si sjajan DHT preamp ozicen ovom zicom, takdje imam i 2 problema...od ranije sam se istripovao da ne volim posrebren bakar i da volim punu bakar. zicu. Drugo, imam nestoNeoTech UP-OCC pun presek bakra u teflonu s kojim bi ilecio svoj trip ali davno je to bilo ,mozda gresim. Svi vidim hvale ovu Duvan&Co-vu zicu pa deder napishajte koju rec kakva je za signal...preamp/DAC itd. Ako ko ima koji intimni komentar nek sibne na PP. Uzvrvacam s ljubavlju, potreban info sto pre. Hvalal

Napisano

Aje bre sta ste se stisli ko da sam vas pitao jel bolji domaci ili strani Pass...pa svi ispod stola dok ne prodje uzbuna,sve sa kapicom i maramom...

ne terajte me da se ubijem lemilicom,jos uvek nisam naucio koji kraj ide u struju a koji u oko,tako da nije sala

onako gledajuci samu zicu cini mi se da je vise pljosnata nego okrugla (sto je plus) i cini mi se da ima vise srebra nego bakra sto je takodje plus...bukvalno moram da struzem i struzem da bi dosao do neke bakar nijanse ...aj da kazemo da me to kupilo , da je neka druga bi povadio verovatno... ne volim licne i ne volim posrebren bakar ( kad ga neko uradi preko Q) al opet kazem ova zica me podseva na one rectangular Neotech zice "pljoske" koje bi najradije stavio.

Da ne duzim , za signal, pitam za me3ne i drugara koji ima bas ozbiljne uredjaje, jeste zadovoljni zicom, dozivljavate orgazam ili nije vas fazon ?  

• Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...