krca44 Napisano Januar 27 #89 Napisano Januar 27 (izmenjeno) Pa neka je - cena je vala bila smesna za ono sto se prodaje. Koliko sam gledao takvi kablovi se mogu nabaviti preko ebay iz USA ali postarina je problem i za manje duzine a pogotovo za koture koji nisu skupi sami po sebi. Treba potrositi 30m - msm zavisi koliko ko i koliko cesto radi ali ja sam tek naceo drugu turu i imam ostatke iz prve ( koristim samo za interno ozicenje, mozda napravim twisted pair IC kad budem slobodan od drugih troskova ). P.S. Sve je poskupelo vise puta od Korone naovamo - bilo bi cudo da je ista cena. Izmenjeno Januar 27 od krca44 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Brijac Napisano Januar 27 #90 Napisano Januar 27 (izmenjeno) Poruceno, kupljeno, no samo da pustim update u temu. Cena je tu i tamo sa zapadom, 22m 24awg (unutrasnje ozicenje 22, 24, nema razlike, stavise bolje manjeg preseka) ove zicke je nekih 15$ (stize coeku 1865 dac u usa, preporucih mu istu da ozici), medjutim postarina ubija. No, dostava sa otkupninom je i ovde nekih 7e, podigli cene. Tako da sve u svemu, jako slicna cena kada se sve uracuna. Izmenjeno Januar 27 od Brijac
Preporučeni Komentari