Jump to content

Teflon zica AWG 22 za ozicenja pojacala

Preporučeni Komentari

• 1 year later...
Napisano

Stigla žica, ali mi se čini da je ovo 20AWG (0.81mm), a ne 22AWG (0.64mm)?

Napisano

Dunavkova je 22AWG (0,33mm2) sigurno, samo nije solid core pa je deblja. To je licnasta žica, koeficijent ispune je oko 0,67.

Licnasta 0,8mm x 0,8mm x Pi/4 x 0,67 = 0,33mm2

Puna  0,65mm x 0,65mm x Pi/4 = 0,33mm2

Napisano

Tačno [emoji846]
Bitne informacije vezano za ovu žicu, a mislim da nisu navedene u opisu. Dakle, pazite koje veličine rupica imate na PCB. U mom slučaju ću je koristiti za druge stvari. Inače, žica je odlična i za preporuku.

Napisano

Jel ima da se nadju pcb sa vecim rupama, mislim na one "universalne" sa metalizacijom ?

Nije samo zica ta koja ne moze proci, izvodi greca takodje ne prolaze ( KBU808, KBL10 ).

Napisano

Samo ebay izgleda. Bilo bi dobro da Dunavko ima recimo 26-28 AWG...

Napisano

Napravimo GB, podelimo PTT... Verujem da bi lik slao jednim paketom.

Napisano

U Birklinu, ne vidim gde piše da je posrebrena? Dunavkova ima 19 licni ova ima 7, nije ista žica.

https://www.ebay.com/itm/22-AWG-Silver-Plated-PTFE-Wire-Assortment-50-feet-19-strand-audio-amplifier-SPC/233850466411?hash=item367292f06b:g:xKQAAMXQMXRQ8JhP

Na ebay ne nađoh 24AWG a da nije Kineska.  A i bolje je ožičiti sa 22AWG. I sigurnije mi je kad je made in USA za vojsku nego ove za civile.

Napisano

piše ti u filteru , vidi kraj linka "Kupfer versilbert". stuktura licne je isto stvar filtera tj izbora, ukucaš šta te zanima.

link je za lenjog Nešića a ti nixie meći šta je tebi zgodno, nije tema za ubeđivanje, pogotovu dal je nešto mil ili civil grade.

Napisano

Sad mi je sve jasnije, samo treba biti pažljiv pri definisanju proizvoda.

A kolika je poštarina iz EU?

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...